Creathaler
Image default
Banen en opleidingen

Vacature Civieltechnisch Autocad Tekenaar

Vacature Civieltechnisch Autocad Tekenaar – Rotterdam

MBO of hoger
Junior niveau
Vast contract
Salaris in overleg
40 uur p/w

Over de functie

Jij kan civieltechnische ontwerpen uitwerken naar een plan dat gaaf is voor de aanbesteding!

Jij bent betrokken bij de stedelijke ontwikkeling en toezicht van de buitenruimte. Dit doe je gedurende richting van de projectleiders en programmaleiders. De bestaande situatie op locatie zal jij gaan inventariseren. Naar beweegreden hiervan werd vloer ( ver ) koop tekeningen geproduceerd en uitgewerkt. Ook houd jij je bezig met het opstellen van matenplannen en het vervaardiging van revisietekeningen.

Jouw fiksheid ligt bij het uitwerken van tekeningen op detailniveau. Ook zal jij de bestaande tekeningen gaan aarden.

Functie-eisen:

Minstens een afgeronde mbo civiele techniek bekende van autocad en microstation vertrouwd met de contractvormen raw en uav-gc relevante en aantoonbare werkervaring in de beschreven werkzaamheden relevante en aantoonbare werkervaring met het werken binnenshuis een gemeente lichaam competenties:

Goede communicatieve vaardigheden gedetailleerd zowel in teamverband als particulier goed kunnen werken wat bieden wij:

Een salaris volgens het car uwo cao reiskostenvergoeding de kans om cursussen te opvolgen beschik jij over de bovenstaande kwaliteiten en word jij hardstochtelijk bij het aflezen van deze vacature?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? en lijkt werken bij maandag® je een mooie stap? solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er weldra dan net zo tof uit als die van ons.

Bedrijfsomschrijving maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we te de overheid, het opleiding, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals ken van aanpakken en bruisen van energie. Mensen die groenkleurig bloed door hun aderen bezitten stromen. Dat soort interim professionals vind je bij maandag®. Salarisinformatie merite in beraad

https://www.vindazo.nl/keywords/autocad-tekenaar.html