Creathaler
Image default
Dienstverlening

Emaille en RVS naamborden. U vindt ze op Naambordkopen.nl

Wanneer u een naambordje zoekt dan is het aan te raden om de website van Naambord kopen eens te bezoeken. U kunt hier een groot assortiment aan naamborden vinden. Daarnaast zijn er ook naamplaatjes, uithangborden, bedrijfsborden en huisnummers tegen een scherpe prijs verkrijgbaar. Veel naamborden kunnen in 2-5 werkdagen geleverd worden.

Emaille naamborden

Alle emaille naamborden worden handmatig vervaardigd wat ieder naambord uniek maakt. Emaille is een glazuurlaagje van glas over metaal. Dit wordt tijdens het productieproces gecreëerd door de bordjes in de oven op 800 graden te verhitten waardoor er een emaille beschermlaag ontstaat. Hierdoor wordt de levensduur van uw emaille bordje verlengd. Binnen deze categorie heeft u de keuze uit diverse lettertypes, bord- en tekst kleuren, met of zonder rand. Er zijn zowel rechthoekige als ovale emaille naambordjes te bestellen. Heeft u een moderne woning? Dan past een modern emaille naambord hier goed bij. Deze naambordjes zien er strak uit. Mede door de blinde sluiting, waardoor de schroeven niet zichtbaar zijn. Heeft u een jaren 30 woning? Dan past een klassiek naambord emaille hier uitstekend bij. Daarnaast zijn er ook emaille oor modellen. Deze zijn licht gebold. Ze worden standaard geleverd met RVS bevestigingsmateriaal.

RVS naamborden en naamplaten

Zoekt u een naambordje die goed bestand is tegen verschillende weersinvloeden? Dan is een RVS naambord zeer geschikt, omdat dit materiaal een relatief hoge bestendigheid heeft tegen corrosie. Daarnaast heeft een RVS naambordje een chique uitstraling. Bij de gebogen naamborden zijn de schroeven niet zichtbaar, omdat het bordje wordt bevestigd met een blinde sluiting. Wat het gebogen naambordje een nog luxere uitstraling geeft. Bij de RVS naamborden kunt u kiezen uit verschillende afmetingen, lettertypes en indelingen. De tekst wordt bij de meeste RVS naamplaten er zwart in gelaserd. Wilt u een rvs naamplaat voor uw brievenbus of deur? Op naambordkopen.nl vindt u RVS naamplaatjes van verschillende afmetingen. U kunt zelf uit verschillende lettertypes kiezen. De tekst wordt standaard gecentreerd op het bordje geplaats. Wilt u een andere indeling? Dan kunt u dit aangeven in het ‘Opmerkingen’ veld. Als bevestiging kunt u kiezen uit schroefjes of dubbelzijdig tape.

https://naambordkopen.nl/