Creathaler
Image default
Woning en Tuin

Voor een goedkope tegelvloer van topkwaliteit bezoekt u de showroom van dit Brabantse bedrijf

Bent u uitgekeken op de vloer in uw woonkamer? Of is de tegelvloer in uw badkamer aan vervanging toe, en bent u op zoek naar een goedkope maar vooral goede vervanging? Dan bekijkt u het ruime assortiment van TegelOutlet, dé tegelexpert uit Noord-Brabant. Dit bedrijf koopt tegels uit voorraden op, die vervolgens tegen zeer aantrekkelijke prijzen aangeboden worden. Dit zijn bijvoorbeeld restantpartijen of te groot ingekochte partijen goedkope keramische tegels van topkwaliteit. Het aanbod wisselt zeer regelmatig. Zo krijgt u de kans om een goedkope tegelvloer te (laten) leggen, bijvoorbeeld van prachtige keramische tegels, tegen een topprijs! In het assortiment van deze tegelexpert vindt u zelfs tegels van bekende merken zoals Mosa en Niro Granite. Ook deze merktegels worden tegen mooie prijzen aangeboden.

Maak een keuze uit de vele tegels, ook van gerenommeerde merken

U vindt het gehele assortiment aan tegels in de showroom in Nijnsel. Daar staan enthousiaste en vakbekwame medewerkers voor u klaar, om u te helpen bij het maken van uw keuze. Zij leggen met plezier verschillende keramische of andere tegels naast elkaar, zodat u de perfecte kleurencombinatie voor uw tegelvloer kunt uitkiezen. Of u nu verschillende felle kleuren wilt combineren, of meer van de rustige tinten bent: in de showroom van dit bedrijf vindt u het allemaal. Voor kleine tegels van 1 bij 1 cm tot grote exemplaren van 80 bij 80 cm kunt u bij deze specialist terecht. Bent u graag creatief bezig met mozaïek? Daar zijn de restanttegels die u bij dit bedrijf in een breed kleurenpalet vindt, eveneens perfect voor.

Plan uw bezoek aan de showroom van deze tegelexperts

Breng een bezoek aan de showroom van TegelOutlet, en bekijk het gehele assortiment in alle rust in het echt. Kunt u niet wachten om inspiratie op te doen voor uw nieuwe, goedkope tegelvloer? Bezoek dan alvast de website van dit bedrijf om een greep uit het assortiment te bekijken. Via de website neemt u eveneens contact met deze tegelspecialist op om eventuele vragen te stellen. Deze experts gaan graag met u in gesprek!