Creathaler
Image default
Sport

Een sportschool in Dordrecht met aandacht voor jou

Als jij in Dordrecht woont en een aantal sportieve doelstellingen hebt, is het mogelijk om een keertje langs te gaan bij sportschool Imbellem. Bij deze sportschool in Dordrecht staan een aantal dingen centraal. Het belangrijkste is dat er aandacht is voor jou. Dit kan zich op verschillende manieren uiten, afhankelijk van wat jij wilt. Het is namelijk mogelijk om gebruik te maken van een persoonlijke coach die gericht is op ondersteuning bij het behalen van jouw sportdoelen. Dit gaat op een persoonlijke manier waarbij je een goede en vertrouwde band opbouwt met je trainer. De trainer zal een goed schema opstellen voor jou aansluitend op jouw doelstellingen en kennis overdragen. 

Doe kennis op over sporten, gezonde voeding en het belang van goed slapen

Bij kennis over het sporten kan je ten eerste denken aan het feit dat de personal trainers jou uitleggen hoe jij de oefeningen op de juiste manier moet doen. Dit is immers vaak niet zo makkelijk als het lijkt. Als jij de oefeningen op de juiste manier doet, bouw je al snel spiermassa op en voorkom je blessures. Verder zal de trainer uitleggen waarom het belangrijk is om voldoende te slapen en wat belangrijk is op het gebied van voeding. Jouw kennis over het sporten en bijvoorbeeld over de waarde van een warming-up of een cooling-down zal toenemen als jij een keertje langskomt bij deze sportschool in Dordrecht. Langskomen is de eerste keer overigens gratis.

Sporten in een prettige sfeer

Bij deze sportschool in Dordrecht is er vaak een goede band tussen de trainer en de sporter door goede communicatie. Verder hangt er een goede sfeer in de sportschool, aangezien het voor het bedrijf belangrijk is dat sporters elkaar opbouwen en dat de trainers op een respectvolle wijze hun uitleg doen. Dit komt onder andere terug in inspirerende groepslessen, maar ook in intensieve personal training sessies. Als jij vragen of opmerkingen hebt kan je contact opnemen met deze sportschool in Dordrecht.