Creathaler
Image default
Sport

Feiten over vet bevriezen

Je hebt het misschien wel eens voorbij horen komen. Een behandeling waarbij je vet bevroren wordt en je uiteindelijk dus plaatselijk vet verliest, ook wel Cryolipolyse genoemd. Omdat er zo veel verhalen en meningen over zijn zie je soms door de bomen het bos niet meer. Voor RB Clinics dus een mooie reden om een aantal feiten over vet bevriezing op te sommen. Dus, was jij van plan om binnenkort vet te laten bevriezen, of wil je er gewoon meer over weten? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees verder!

Verdwenen vetcellen komen niet meer terug

Het eerste feit is dat verdwenen vetcellen niet meer terugkomen en dus permanent zijn verwijderd. Je lichaam beschikt namelijk over een bepaald aantal vetcellen. Deze sterven af door een behandeling. Die cellen komen dus niet meer terug. Het is echter wel mogelijk dat nieuwe vetcellen groeien wanneer je je levensstijl niet aanpast. Een gezonde levensstijl na de procedure is dus belangrijk!

Wist je ook dat…?

Wist je dat cryolipolyse al meer dan 3 miljoen keer is toegepast? Vooral in de Verenigde Staten is de procedure erg populair. Langzaam maar zeker begint de behandeling ook populariteit te winnen in andere landen zoals Nederland. Je kunt meerdere behandelingen in een dag laten uitvoeren. Dat is zeer zeker waar! Wanneer je niet hetzelfde gebied wilt laten behandelen kun je meerdere behandelingen per dag laten doen met een maximum van 2 zones per keer.  We eindigen met het laatste feitje: Er zijn meerdere behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. Een procedure duurt ongeveer 50 minuten, maar daarna moet je lichaam aan de bak om ervoor te zorgen dat de cellen ook echt het lichaam verlaten. Dat kost tijd, en dus ook meerdere behandelingen.

Een behandeling bij RB Clinics

Wanneer je kiest voor een Cryolipolyse wordt ervoor gezorgd dat je een heerlijke rustgevende ervaring tegemoet gaat. Dankzij de persoonlijke aanpak wordt je heerlijk in de watten gelegd en voel je je gehoord. Met de specialistische artsen en de hoogstaande apparatuur voel je dat je in goede handen bent. Je hoeft je dus nergens zorgen over te maken, de behandeling is pijnloos en snel gedaan!