Creathaler
Image default
Banen en opleidingen

Solliciteren op een baan bij Starbucks bij de Lucht West

Vind jij het leuk om koffie te maken? Houd je ervan om een gezellig praatje te maken met klanten? Dan is er goed nieuws voor jou! Je kunt namelijk solliciteren bij Starbucks de Lucht West. Je gaat dan aan de slag als barista. Dit is dé perfecte baan voor een echte koffieliefhebber die tegelijkertijd ook sociaal is aangelegd. De Lucht West bevindt zich tussen de snelweg van Zaltbommel en ‘s-Hertogenbosch. Je komt te werken in een gezellig team dat jou zullen helpen tijdens je eerste werkdagen. Dus heb je affiniteit met koffie? Wil je ervoor zorgen dat klanten met een lekker bakje koffie de weg op gaan? Solliciteer als barista en start snel jouw carrière bij het gezelligste filiaal, Shell de Lucht West. Is dit niet een baan voor jou? Dat is geen probleem. Temko B.V. heeft namelijk nog meer mogelijkheden om te werken, bijvoorbeeld in Culemborg of omgeving.

Vind een baan in Culemborg

Temko B.V. heeft meerdere openstaande vacatures waar je gemakkelijk op kunt solliciteren, bijvoorbeeld bij Starbucks bij de Lucht West. Een leuke baan wanneer je lekkere koffie kunt brouwen. Er zijn mogelijkheden om fulltime te werken, maar je kunt bij dit bedrijf ook terecht voor een leuke bijbaan. Ideaal wanneer je een leuk centje wilt bijverdienen. Er zijn verschillende functies beschikbaar. Denk aan werken bij horecagelegenheid. Wacht daarom niet langer en kom werken in Culemborg en begin met de start aan een nieuwe baan.

Kom het team versterken

Ben je op zoek naar een plek waar je kunt werken in de omgeving van Culemborg? Dan is er goed nieuws! Temko B.V. heeft namelijk verschillende openstaande vacatures staan. Zo kun je onder andere solliciteren bij Starbucks, gevestigd in Shell de Lucht West. Daarnaast zijn er natuurlijk nog meer mogelijkheden. Waar je ook naar op zoek bent, je vindt het tussen de vacatures van dit bedrijf. Ontdek snel alle mogelijkheden!