Creathaler
Image default
Banen en opleidingen

Manager marketing

Manager marketing

Introductie

Het bedrijf is communicatiebureau zkt. talent met zin voor initiatief. Bij voorkeur afgekruid met pittig karakter. Opgetrokken uit teamspirit. En afgewerkt met een laagje creativiteit. Herkenbaar? Er staat hier een bureau vrij voor een voltijdse Business Development Manager Communicatie

Je doet hier waar jij het beste in bent: klanten over de streep trekken. Sla de handen in elkaar met onze communicatiestrategen. En bouw je klantportfolio uit. Begeleid en adviseer je klanten. Voorzie hen van een messcherpe communicatiestrategie die hun merk versterkt. Help hen om medewerkers aan te trekken en te engageren. Om hun naam top of mind te houden in de markt. Of om hun digitale poot uit te bouwen.

Alleen voor doordouwers en gangmakers

  • In een zetel zitten, da’s niks voor jou. Je bezoekt events op zoek naar opportuniteiten. Het indrukwekkende netwerk dat je al hebt, bouw je slim verder uit. 
  • Je tovert (digitale) communicatieplannen uit je koker – en presenteert ze zonder moeite op de Raad van Bestuur van een grote prospect. 
  • Je zet KMO’s in de markt als employer of choice. 
  • Als klanten met jou hun strategie analyseren, gaan ze na afloop naar huis met een nóg efficiënter plan op zak. 

En op kantoor ben je natuurlijk ook een van de gangmakers. Je neemt ons team op sleeptouw, wakkert het teamvuur aan en sluit het jaar af met groeicijfers waar de champagnekurken spontaan van gaan knallen. 

Ons verlanger-dan-lang-lijstje

Jij bent de gedroomde samensmelting van communicatieve forçe en commercieel talent. Als je mag netwerken en prospecteren, dan ben je op je best. Tuurlijk werk je graag op jezelf, maar net zo goed vuur je het hele team aan. Employer Branding, digitale marketing en doortastende communicatie: je beheerst het allemaal. Dat zal wel, want je lepelt de laatste trends uit de sector standaard naar binnen bij het ontbijt.

Je stuurt aan en geeft richting, maar trekt ook regelmatig je botten aan om het veld om te ploegen. Je trekt de kar en kan tegen een stootje, maar je luistert even goed naar de input van je mensen. Je geeft je mening in het Nederlands, het Frans én het Engels. En hebt een bachelor of master op zak, samen met enkele jaren relevante ervaring

En dit kan jij verwachten

Wat we je niét kunnen bieden: saaie momenten, duffe werkdagen en een humorloos team. Wél op het menu: uitdagende klanten met naam en faam, prijswinnende creatieven en strategen in je team, een gezonde dosis fun en beestig lekkere koffie – échte bonen! 

En uiteraard: een stevig loon en een bedrijfswagen waar je met plezier mee naar kantoor bolt, met de nodige extralegale toeters en bellen.

https://www.vindazo.be/vacatures/manager-marketing.html