Creathaler
Image default
Banen en opleidingen

Kies voor de beste rijschool in Amsterdam

Is het moment aangebroken dat je begint met rijlessen? Waar ga je dat doen en voor welke rijschool kies je? Het volgen van rijlessen is verplicht om je rijbewijs te kunnen behalen. Woon je in de drukke hoofdstad van Nederland en ben je nog op zoek naar een rijschool? Kies dan voor de beste rijschool uit Amsterdam.

Een pakket of losse lessen?

 Begin je voor het eerst met je rijbewijs? Dan is het handig om een pakket te boeken. Bij ons in de rijschool Amsterdam hebben we meerdere pakketten inde aanbieding. Zo is er een startpakket met 20 lessen, een theorie-examen en een tussentijdse toets. Je kunt er ook voor kiezen om losse lessen te volgen bij de rijschool in Amsterdam. Tijdens de rijopleiding bepaal je zelf hoeveel rijlessen je per week volgt. Veel leerlingen kiezen ervoor om 1 of 2 keer per week rijles te volgen, één rijles duurt 60 minuten. Je kunt er voor kiezen om 1, 1,5  of 2 uur achter elkaar per les te rijden/

 

Op voor het roze papiertje

Ben je denk je klaar voor het examen na het volgen van rijlessen bij de rijschool Amsterdam? Dan volgt eerst de tussentijdse toets. In een tussentijdse toets kun je testen of je klaar bent voor het officiële examen. De tussentijdse toets verloopt op dezelfde manier als het praktijkexamen van het CBR. Zo kun je alvast wennen aan het moment waarop je straks echt gaat afrijden. Ook kun je een vrijstelling voor je speciale verrichtingen verkrijgen bij je tussentijdse toets. Dat scheelt weer een spannend moment tijdens je echte praktijkexamen. Natuurlijk laat rijschool Amsterdam je niet afrijden voordat je er helemaal klaar voor bent. Heb je ook je theorie binnen? Dan vraagt rijschool Amsterdam een praktijkexamen aan. Met een beetje geluk slaag jij in 1x voor je rijbewijs. Wij geloven daar wel in, want je neemt tenslotte rijles bij de beste rijschool van Amsterdam. Start met lessen bij rijschool Amsterdam.