Creathaler
Image default
Banen en opleidingen

Ga op les bij deze NLP Practitioner

Zou je graag jezelf willen ontwikkelen door een NLP Practitioner opleiding, maar wil je niet dat het maandenlang duurt? Maak je geen zorgen, want bij deze opleiding kun je binnen een zeer kort tijdsbestek je NLP Practitioner opleiding volgen. RaVisie is de plek waar je in slechts zeven dagen je opleiding af te ronden. Doordat je elke dag les krijgt van 10.00 tot 18.00 uur rond je de NLP Practitioner opleiding snel af en doe je veel praktijkoefeningen. Zo kun je de benodigde kennis en vaardigheden snel eigen maken.

Wat leer je bij een NLP Practitioner opleiding?

Wellicht heb je wel eens van een NLP Practitioner opleiding gehoord en vind je het interessant klinken, maar heb je geen idee wat het precies betekent en wat het nut voor jou is. Wij leggen het je graag uit. Wanneer je een NLP Practitioner opleiding volgt, leer je onbewuste patronen in denken en gedrag te herkennen. Je herkent ze in je eigen brein en denken, maar ook in dat van anderen. Je leert op een andere manier te luisteren naar jezelf en naar wat mensen zeggen, maar je leert ook jouw kijk op hun uitspraken en gedrag compleet te vernieuwen. Zo luister je uiteindelijk naar denkvoorkeuren en motivaties, waardoor je hier beter op in kunt spelen. Dit is er handig als je de functie hebt om mensen te begeleiding, coachen, aansturen of zelfs nieuwe dingen te leren. Een NLP Practitioner opleiding is dan ook vooral interessant voor coaches, trainers, docenten en managers.

Informeer bij de experts

Lijkt het je interessant om een NLP Practitioner opleiding te volgen of heb je hier vragen over? Aarzel niet en neem snel contact met de experts van RaVisie op. Zij vertellen je graag over de inhoud, de opzet en het doel van de opleiding.

https://ravisie.nl/