Creathaler
Image default
Woningen

Kies voor selfstorage Helmond

Je bent er eindelijk aan toe, binnenkort ga je misschien wel verhuizen, maar helaas moet je huidige woning al wel leeg. Je kunt dan alvast alles op je gemak uitzoeken en hetgeen wat je niet meer nodig hebt direct afvoeren naar de stort. Het volgende wat je dan gaat doen is kiezen voor de selfstorage Helmond, daar kun je namelijk de spullen opslaan die je wilt houden maar nu even niet bij je kunt hebben staan. Als je tijdelijk kleiner moet wonen dan moet je dus even van alle spullen af en gelukkig kun jij deze hier opslaan.

Voordelen selfstorage Helmond

Het is allemaal zo geregeld, want bij selfstorage Helmond heb je veel garageboxen die voor alle doeleinden geschikt zijn. Je hebt daarbij de keuze uit diverse maten en dat kan voor zowel zakelijk als particulier gebruik. Als je een flinke voorraad hebt binnen gekregen op je bedrijf en even geen ruimte hebt, dan kan dat ook de reden zijn om even opslagruimte te horen en dan ben je er ook even vanaf. Je kunt gewoon bij de spullen als dat nodig is.

Er zijn namelijk ruime openingstijden en daarbij staat de veiligheid voorop want er is 24/7 videobewaking en monitoring. Wil je nog meer weten, heb je vragen of wil je alles regelen? Neem dan snel contact met ons op zodat wij het in orde kunnen maken voor je. Binnen een zeer korte tijd kan er al een opslagruimte geregeld worden, waar je meteen gebruik van kan maken. Erg handig om een opslagbox te kunnen gebruiken.

https://www.1box.nl/opslaglocaties/helmond/