Creathaler
Image default
Verbouwen

Dit bedrijf werkt uw bouwkostenraming nauwkeurig uit

Kiewiet Bouwadvies te Hoevelaken is hét onafhankelijke adviesbureau dat instaat voor de calculatie van de professionele bouw. Dit calculatiebureau is een gekwalificeerd bouwkostendeskundige die doorheen zijn actieve jaren een sterke naam heeft opgebouwd in het uitwerken van de bouwkostenraming en het begeleiden van offertes van onderaannemers. Al ruim 20 jaar staan zij in voor het tot stand brengen van uw bouwprojecten. Een project dat start op de tekentafel met het construeren van een goede fundering. Om dit werk te vereenvoudigen en vlotter te laten verlopen zijn ze experts in het uittekenen van uw bouw in een 3D-tekenmodel. Dit wordt gedaan met behulp van een BIM-model.

De voordelen van het gebruik van een BIM-model

De calculatie van een bouw uitwerken wordt eenvoudiger met een uitgetekend 3D-model van uw bouw in een BIM-model. Dit geavanceerde bouwinformatiemodel geeft alle belangrijke informatie aan de BIM-modelleurs van dit bureau. Het onmiddellijk oproepen van informatie, waaronder schetsen, bestek- of werktekeningen laat alles vlotter verlopen en geeft een duidelijk overzicht van alle nodige data. Het opstellen van de bouwkostenraming wordt zo ook efficiënter. Naast het nauwkeurig opstellen van uw bouwkostenraming, staat dit bedrijf ook voor u klaar op het vlak van bouwmanagement. Deze sectie omvat alles wat het begeleiden van de bouw betreft, van begin tot einde. Hierbij wordt uw object ontworpen, bezoeken zij de bouwvergaderingen en doen ze alle andere nodige zaken om uw project in goede banen te leiden.

Wees verzekerd van kwaliteitswerk

Ongeacht of u gaat voor een eenvoudige uitbouw, een second opinion of een omvangrijk miljoenenproject, Kiewiet Bouwadvies is hét bureau dat u ondersteunt vanuit Hoevelaken tot in de regio’s rondom Amersfoort en Amsterdam. Reken op honderd procent deskundigheid voor de calculatie van uw bouw, het opstellen van Stabu-bestekken, het begeleiden van uw projecten en zoveel meer. Leer dit bedrijf kennen en wees verzekerd van kwaliteit.

https://kiewietbouwadvies.nl/calculatie-bouw/