Creathaler
Image default
Woningen

Dé trappenspecialist die u inschakelt voor uw traprenovatie

Is uw trap versleten en wilt u graag dat deze er weer zo goed als nieuw uitziet? Hans Reuser Trappenfabriek uit Beneden-Leeuwen helpt u daar graag mee. Deze trappenspecialist heeft meer dan 40 jaar ervaring met het maken en renoveren van trappen. Ze renoveren uw trap precies zoals u dat wilt. Wilt u liever een trap op maat laten maken? Dat is ook mogelijk bij hen! Schakel deze specialist snel in en ontdek wat er allemaal mogelijk is.

De mogelijkheden voor een traprenovatie bij deze specialist

Wilt u uw trap laten renoveren door deze trappenspecialist uit Beneden-Leeuwen? Hans Reuser Trappenfabriek is dé specialist die naar al uw wensen en verwachtingen luistert. Ze geven uw trap een compleet nieuwe uitstraling door opdektreden de plaatsen op de traptreden en het stootbord. Deze treden zijn gemaakt van massieve houtsoorten als essen en eiken. Ook is het mogelijk om door hen strips te laten infrezen. Dit zijn antislip-strips die ervoor zorgen dat u meer grip op de trap heeft. De strips zijn leverbaar in diverse kleuren, zoals zwart en grijs. Zo heeft u altijd een trap die perfect in uw interieur past. Ook een trap op maat laten maken doet deze expert graag voor u.

Neem contact met deze specialist op voor een traprenovatie

Bent u geïnteresseerd in een traprenovatie van deze trappenspecialist? Neem dan snel contact met hen op en ontdek wat er allemaal mogelijk is. Wilt u liever een geheel nieuwe trap op maat laten maken? Daar draait deze ervaren specialist zijn hand ook niet voor om! Ze gebruiken enkel stevige, massieve materialen, waardoor u verzekerd bent van een trap die nog jarenlang meegaat. Heeft u nog vragen of wilt u weten wat ze voor u kunnen betekenen? Geef gerust uw wensen aan hen door en samen komt u tot de ideale trap voor uw huis.