Creathaler
Image default
Zakelijke dienstverlening

Vragenlijst voor een medewerkers- en werknemerstevredenheidsonderzoek

Het is belangrijk om regelmatig de tevredenheid bij je medewerkers te testen door middel van een vragenlijst. Hiervoor maken wij verschillende vragenlijsten. Dit zodat jij een werknemerstevredenheidsonderzoek of medewerkerstevredenheidsonderzoek kunt uitvoeren. In de samenleving hebben we graag overal sensoren waarbij we ons telkens opnieuw kunnen informeren over de stand van zaken, ook als het dreigt uit de hand te lopen. Het is belangrijk om je medewerkers en of werknemers tevreden te houden. Het is belangrijk dat jij als werkgever tijdig actie onderneemt. Meten is weten zeggen we dan. Met een vragenlijst kunt je eenvoudig de tevredenheid testen en onderzoeken. Solkie uit Leusden helpt je daar graag bij.

Zorg jaarlijks voor een onderhoudsbeurt

Één keer een medewerkerstevredenheidsonderzoek of een werknemerstevredenheidsonderzoek uitvoeren heeft geen nut. Het is belangrijk dat je dit jaarlijks blijft doen. Een auto onderhoud je ook niet een keer en daarna laat je hem aan zijn lot over. Als je namelijk geen jaarlijks onderhoud pleegt dan kan je auto het begeven. Je wilt natuurlijk dat je medewerkers en werknemers zo tevreden mogelijk blijven, zodat ze jou kunnen vertrouwen. Dankzij de vragenlijst heb je snel een overzicht en kun je tijdig ingrijpen mocht dat nodig zijn. Door de mogelijkheden die Solkie biedt heb je snel antwoord op de vraag: ‘Hoe tevreden zijn jouw werknemers?’

Ga met dit bedrijf in gesprek

Wil je graag een medewerkerstevredenheidsonderzoek of een werknemerstevredenheidsonderzoek laten uitvoeren? Maak dan kennis met Solkie. Dit bedrijf is de specialist op het gebied van vragenlijsten en kan je helpen met het testen van de tevredenheid. Als je medewerkers of werknemers tevreden zijn, dan zul je dat terugzien in het werk. Heb je interesse in de diensten van dit bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ze op en ontdek de verschillende mogelijkheden voor je bedrijf. Ze geven je namelijk graag meer informatie over hun digitale omgeving.