Creathaler
Image default
Meubels

Last van muggen en andere insecten in je huis?

Misschien is een hor op maat van de beste Plissé hordeur wel de oplossing voor jou. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van hordeuren op maat, voor zowel woning als je bedrijf. Onze hordeuren zijn van goede kwaliteit en worden van de beste materialen gemaakt. Daarnaast duurt het plaatsen ervan niet lang, en heeft bij ons uw nieuwe hordeuren al na een week in huis. Installatie van de hordeuren is gratis. Daarnaast kun je bij ons ook bestrijdings middelen krijgen en allerlei middelen voor, irritaties veroorzaakt door insecten. 

Wat is en biedt een hordeur 

Een hordeur is eigenlijk gewoon een deur van gaas die voor je deur naar de tuin wordt geplaatst. Deze is voorzien van een kliksysteem zodat je hem open en dicht kunt doen, het gaas in deze deuren is zo klein dat muggen en andere insecten geen kans maken. Ze kunnen dan ook niet door het gaas heen. Maar de buitenlucht kan wel door dit gaas heen, zodat je in de zomer gewoon je deur open kan zetten zonder dat er muggen en andere insecten binnen komen. Omdat je dus een hor hebt ideaal dus, voor de warme dagen. Dit bespaart bijvoorbeeld de aanschaf van een airco systeem. Daarnaast is het zo dat het gaas ook nog is zonwerend is, en dus ook dient als verduistering. Waardoor je niet hoeft te betalen voor dure verduisterings gordijnen.

Ons assortiment horren 

Wij hebben veel soorten horren de grootste verschillen zit hem met name in het materiaal waarvan de hor is gemaakt. Zo maken wij horren van stalen geraamtes maar ook van aluminum en carbon. Zo kun je kun je kiezen voor zonwerende horren en zit er verschil in de sterkte van het gaas. UIteindelijk doen ze allemaal hetzelfde alleen ligt het eraan hoeveel geld je eraan wil besteden. Daarnaast maken we ook horren voor ramen zodat je ook geen ongedierte op de slaapkamers krijgt. Muggen zijn de grootste ziekteverspreiders in de wereld, en daarom wilt u natuurlijk dat niet alleen uw kamer maar ook die van de kinderen beschermd is tegen ongedierte en insecten.