Creathaler
Image default
Woning en Tuin

Wat zijn de mogelijkheden van een zitmaaier?

Wanneer u een groot oppervlak aan gras (minimaal 400 vierkante meter) gemaaid wilt krijgen, is een zitmaaier uw beste optie. Een gewone grasmaaier moet u immers zelf vooruit duwen. Dit kost niet alleen veel kracht, maar vooraleer u het grote oppervlak gemaaid heeft, zijn er uren voorbij gegaan. Een andere optie is een robotmaaier, maar deze mist hier en daar nog wel eens plekken. Ook moeilijk bereikbare plekken kunnen een brug te ver zijn. Om deze redenen komt u uit bij een zitmaaier. Dit soort maaiers zijn perfect voor het maaien van grote oppervlakten. Deze klus voert u voortaan niet alleen snel uit, maar u kunt dit ook nog eens comfortabel doen. Bovendien wordt al het gras opgevangen, zodat u geen tijd hoeft te verspillen aan het opruimen van het gras. Wat is er nog meer mogelijk op het gebied van zitmaaiers?

De mogelijkheden van de zitmaaier

Als u op zoek gaat naar een geschikte maaier, zult u al snel zien dat de keuze bijzonder groot is. Zo kunt u kiezen voor diverse grote merken, bijvoorbeeld John Deere. Ook eigenschappen zoals de grootte en de kleur van de maaier kunt u gebruiken als criteria. De grootte van het maaidek kan ook van belang zijn. Hoe groter het maaidek, hoe sneller u een oppervlak kunt maaien. Dit geldt tevens voor de grootte van een opvangbak. Daarnaast hebt u qua maaier de keuze uit twee varianten: de frontmaaier en de tuintractor. Bij een frontmaaier bevindt het maaidek zich aan de voorzijde, terwijl het maaidek van een tuintractor zich in het midden aan de onderzijde bevindt.

Koop uw zitmaaier bij De Kock Machines

Als u op zoek bent naar een verkooppunt met een ruim aanbod, is De Kock Machines het verkooppunt voor u. Hier vindt u de beste merken van dit moment, en dat allemaal voor een eerlijke prijs. U kunt een proefrit maken als u dat wilt, en voor verzending zal de maaier uitvoerig gecontroleerd worden. Een bestelling ontvangt u binnen twee werkdagen.