Creathaler
Image default
Zakelijke dienstverlening

Dé expert in verschillende soorten filtertechniek

Wilt u innovatieve oplossingen op het gebied van filtertechniek aanschaffen voor uw bedrijf? Ecotax Filtertechniek uit Willemstad biedt diverse producten aan waardoor de lucht in uw bedrijf schoon én veilig is. Zo vindt u in hun assortiment onder meer filterhuizen, olieskimmers, zeefbochten en filtermedia. Of u nu op zoek bent naar producten voor vloeistoffiltratie, nevelfiltratie of luchtfiltratie; u kunt bij deze specialist te allen tijde terecht voor een oplossing op maat!

Filterhuizen en andere innovatieve producten op het gebied van filtertechniek

Deze expert in filtratie uit Willemstad heeft voor elk bedrijf een passende oplossing op het gebied van filtertechniek. Zo kunt u bij hen filterhuizen aanschaffen. Ze leveren filterhuizen en -zakken in vele maten en stijlen. De behuizingen van deze expert worden gebruikt voor zeefmanden, patroonfilters en filterzakken. In hun assortiment vindt u behuizingen in vier standaardmaten. Ook kunt u kiezen uit twee dekseldesigns en diverse inlaat- en uitlaatstijlen. De standaardmaten met het maximaal haalbare debiet zijn:

  • Debiet tot 45 m³ /uur
  • Debiet tot 22 m³ /uur
  • Debiet tot 10 m³/uur
  • Debiet tot 5 m³/uur

Naast filterhuizen bieden ze ook onder andere olieskimmers aan. Hiermee verwijdert u de bovenlaag van een vloeistof. Wilt u advies ontvangen over welk product het meest geschikt is voor uw doeleinden? Ecotax Filtertechniek helpt u graag verder. De ervaren medewerkers denken met u mee en bieden een oplossing op maat aan waar uw bedrijf écht iets aan heeft.

Ontdek de vele filterhuizen en andere producten van deze expert

Bent u benieuwd naar het uitgebreide assortiment van deze specialist in filtertechniek? Neem dan een kijkje op hun website en ontdek wat ze allemaal aanbieden. Of u nu op zoek bent naar filterhuizen, zeefbochten of zelfreinigende filters; het kan allemaal bij deze specialist. Heeft u nog vragen over hun aanbod? Neem dan contact met ze op en stel al uw vragen.