Creathaler
Image default
Mode en Kleding

Sieraden als perfect cadeau

Een geschenk van mooie sieraden kan soms de relatie verstevigen of je partner laten inpakken-het hangt er maar van af waar je in de relatie staat. Bijvoorbeeld, tenzij je al veel gesprekken over verbintenis gehad hebt, is het waarschijnlijk geen goed idee je partner te verrassen met een verlovingsring – of zelfs met een ring die er op lijkt – in de eerste paar maanden van je relatie. Leer wanneer het gepast is om mooie sieraden te geven en hoeveel je moet uitgeven in verhouding tot je mate van verbintenis.

Als je al een jaar of langer verkering hebt – of als je erg toegewijd bent in je relatie – zijn fijne sieraden gepast op Valentijnsdag. Enkele leuke ideeën voor een sieraadgeschenk zijn een gouden of zilveren medaillon, een paar diamanten studs, of een eenvoudige edelstenen halsketting. Maar als Valentijnsdag toevallig binnen de eerste maanden van je relatie valt, is het misschien beter om het bij een mooi kostuumsieraad te houden dan bij een duur sieraad.

Kerstmis kan een geweldig moment zijn om het geschenk van mooie sieraden te geven, vooral als jij en je geliefde al meerdere feestdagen samen hebben doorgebracht. Als je nog niet super-serieus bent, kies dan iets als een paar manchetknopen voor een man of een armband voor een vrouw. Voor serieuzere relaties zijn een kwaliteitshorloge of diamanten oorbellen perfecte geschenken om onder de boom te leggen.

Ben je op zoek naar modieuze sieraden die niet al te duur zijn? Kijk dan eens naar de prachtige collectie sieraden van het merk Ti Sento Milano.