Creathaler
Image default
Mode en Kleding

Creatieve manieren om je kind aan te kleden

De grootste zorg van nieuwe ouders is hoe ze hun kind de leukste outfits kunnen aankleden die ze kunnen vinden. Helaas kan dit ertoe leiden dat uw kind verouderde kleding draagt ​​of kleding van slechte kwaliteit die niet veilig en oncomfortabel is om te dragen. Het is aan jou als ouder om je kind zo te kleden dat het er niet alleen schattig uitziet, maar het ook beschermt tegen de zon. Warm houdt als het buiten koud is en dat ze gemakkelijk kunnen bewegen naarmate ze ouder worden. Deze gids helpt je bij het kiezen van kleding die schattig is, maar die je kind ook gelukkig en gezond houdt.

Planning is de sleutel

Zelfs als je niet wilt dat je kind wordt uitgedost in “designerthreads”, onthoud dan dat je moet plannen wat je koopt.

Kledingopties

Leg al je kledingopties van tevoren klaar en maak een schema over wanneer ze moeten worden gedragen. Houd indien mogelijk een voorraad reservekleding (en schoenen) bij de hand voor noodgevallen en last-minute speeldata.

Eén outfit, twee looks

Vind manieren om de favoriete outfit van je kind op meer dan één manier te stylen.

Korte broek

Als ze bijvoorbeeld een korte broek hebben die ze altijd dragen, probeer ze dan te stylen met een ander topje en laat ze kiezen welke look ze het mooist vinden.

Tijd besparend

Dit bespaart niet alleen tijd en geld bij het winkelen voor kleding, maar het geeft je ook een verscheidenheid aan looks voor je kind!

Mix Patronen

Patronen zijn een goede manier om interesse en flair aan een outfit toe te voegen, maar je moet voorzichtig zijn als het gaat om het combineren ervan. Begin met het aantrekken van een stevig item op je kind (zoals een shirt of broek) en laat dat je basis zijn.

Patroon toevoegen

Voeg vervolgens een item met een patroon toe. Dit kan een accessoire zijn of een hele outfit, afhankelijk van hoe gewaagd je wilt dat dingen worden.

Onesie kind

De zomer komt eraan en dat betekent veel mogelijkheden voor je kleintje om eropuit te gaan! Hoe kun je het jezelf gemakkelijker maken en toch je kind er goed uit laten zien? Probeer een eenvoudige onesie kind. Deze gemakkelijk te verwisselen kledingstukken zijn overal favoriet bij ouders. Bovendien zijn ze ook leuk voor je kinderen! Een onesie kind extra bonus: ze hebben levendige kleuren die zeker ieders aandacht zullen trekken.

Ga je gang en voeg wat accessoires toe!

Het is prima voor peuters en kleuters om accessoires te gebruiken. Met hoofdbanden, strikken en clips kun je op een eenvoudige manier de outfits van je kind opfleuren op een manier die past bij zijn leeftijd.

Accessoires

Het belangrijkste is dat uw kind zich niet ongemakkelijk voelt door accessoires op te stapelen. Laat ze gewoon plezier hebben!

Veel of weinig versieringen

Accessoires heeft alles te maken met moderatie: voeg zo veel of zo weinig versieringen toe als je wilt.

Vergeet niet te genieten!

Je bent op zoek naar leuke outfits waarmee je kind zijn persoonlijkheid en individualiteit kan uiten. Houd er echter rekening mee dat u ook wilt dat ze veilig blijven.

Felle kleuren

Felle kleuren kunnen bestuurders op wegen en trottoirs afleiden, dus houd de outfits van uw kind donker of kleurrijk met lichtgekleurde veiligheidskleding (bijvoorbeeld een neon gele hoed) als ze veel buiten zijn.

Reflecterende kleding

Overweeg ook om reflecterende kleding te dragen als je ’s avonds uitgaat: dat kan het verschil maken in geval van nood! Bron: https://www.stylonic.nl