Creathaler
Image default
Mode en Kleding

De 8 dingen die je echt in je tas moet hebben

De 8 dingen die je echt in je tas moet hebben 

Je kent het vast wel dat je liever niet gehaast de deur uit wil gaan. De avond ervoor wil je je tas klaarzetten met de spulletjes die handig zijn om de dag door te komen. Want in de ochtend alles gaan doen met een slaperig hoofd zie je niet zitten. Welke tas kun je het best gebruiken als je in een trein zit? 

Maak het jezelf gemakkelijk

Tijd voor een kleine checklist op te stellen, meestal weet je wel wat je mee wilt nemen als je met de trein gaat. Maar soms zie je eens iets over het hoofd en kom je er pas achter als je in een drukke trein zit.  Ten eerste een paperbag is handig om in je bezit te hebben en daar kun je wel zeker meer dan acht dingen in kwijt. Iets om te eten voor in de trein, als je heel vroeg vertrekt van huis dan zijn meestal de winkeltjes op een station niet open en daarbij kost het je nog eens extra geld. Wat te drinken want na al dat geren zo in de ochtend maakt je wat dorstig. Als je een lange reis voor de boeg hebt is het fijn om in de gaten te houden waar je moet overstappen. Dus hou je telefoon bij de hand. In de vernieuwde coupés wil je graag je telefoon opladen. Een oplader in je tas of een powerbank is niet overbodig. Vind je een paper bag niets en wil je liever kijken voor een makkelijke rugtas kijk dan eens onder deze categorie leren rugtas dames. Heb je haarelastiekjes in je tas? Mocht je kort haar hebben geen probleem, tip doe een elastiekje om het snoer van je telefoon anders neemt het je hele tas in beslag.

Welke tas is geschikt voor je laptop

Een aktetas is uitermate geschikt voor je laptop en deze hoeft er niet altijd klassiek uit te zien want er bestaan ook moderne aktetassen. En het fijne is dat je ze niet alleen aan de hand hoeft te dragen maar ook een schouderriem erbij zit, vooral in de trein is het wel zo makkelijk, want je wil tenslotte niet met heel veel dingen slepen. In je aktetas zijn er aparte vakjes waar je bijvoorbeeld een notitie of andere papieren die je nodig hebt voor je werk opbergen. Veilige reis toegewenst!