Creathaler
Image default
Mode en Kleding

Het Oris horloge

Het Oris horloge is een horloge van de Zwitserse horlogeproducent Oris welke enkel alleen mechanische horloges produceert. Het bedrijf is opgericht in 1904 door Paul Cattin en Georges Christian in Hölstein, Zwitserland. De horloges zijn verdeeld in de volgende collecties: Diving (Duiken), Aviation (Luchtvaart), Motor Sport en Culture (Cultuur). De horloges kenmerken zich door een hoge kwaliteit en luxe uitstraling. De horloges hebben een ruime variatie aan banden onder andere zijn ze gemaakt van metalen, kunststof, leder en textiel.

Een goed horloge

De horloges van Oris zijn bijzonder goed, bij een goed horloge denkt men snel aan Zwitserland waar opvallend veel grote horlogemerken haar thuisbasis hebben. Het Oris horloge komt hier ook vandaan. Al in 1968 ontving Oris een chronometercertificatie voor haar kaliber cal.652 horloges van het observatorium van Neuchâtel. Het certificaat krijgt men enkel als het horloge voldoet aan de normen van het Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres. Slechts 3% van alle Zwitserse horloges hebben het certificaat verkregen. De horloges die het hebben gekregen behoren meteen tot de absolute wereldtop het Kaliber .652 Oris horloge behoord zo dus tot de kleine groep horloges die wereldwijd gewaardeerd worden als de beste.

Voor wie

De horloges zijn er voor iedereen die waarde hecht aan een goed uurwerk, mensen die zich willen onderscheiden van de massa door het dragen van het perfecte horloge. Luxe en stijl staan voorop bij de horloges, met de verschillende categorieën is er voor iedereen een stijlvol horloge te vinden.

Waar te koop

De horloges van Oris zijn onder andere te koop bij de betere juwelier in Harderwijk en Dronten. Deze juweliers zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit de plaatsen Biddinghuizen, Elburg, Nunspeet, Lelystad, Putten en Ermelo. Natuurlijk ook vanuit Harderwijk en Dronten zelf zijn ze gemakkelijk te bereiken.