Creathaler
Image default
Onderwijs

20 jaar ervaring met zakelijke taaltrainingen

The Square Mile is een uniek taleninstituut in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en andere steden van ons land. Er werken taaldocenten Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Portugees, Chinees, Turks, Arabisch, Farsi et cetera. Veel van hen zijn native speaker. Zij weten veel van de specifieke culturen van de landen waar de betreffende taal wordt gesproken. The Square Mile bestaat inmiddels zo’n 20 jaar. In die 2 decennia is veel ervaring opgebouwd met opleidingen bedoeld voor de zakelijke markt, non-profit organisaties en de (semi-)overheid. We noemen enkele sectoren waarin de trainers van The Square Mile actief zijn: logistiek, industrie, financiële sector, ontwikkelingswerk, publieke sector, tuinbouw, engineering, zakelijke dienstverlening, offshore, gezondheidszorg, energie, ICT & telecom. Soms gaat het om grote opdrachten die maanden of zelfs jaren in beslag nemen. Soms is sprake van een spoedcursus van slechts enkele dagen. De trainingen worden keer op keer afgestemd op de vraag van de klant. Zowel qua inhoud als duur van de opleiding. Een spoedcursus Frans? Een training Duits verspreid over het hele jaar? Een individuele training Engels? The Square Mile regelt het!

Welke taaltrainer uw mensen de nieuwe taal gaat leren, wordt bepaald in overleg met een van de trainingsmanagers. We stellen er 2 aan uw voor.

Diana Huizinga. Op de website van The Square Mile lezen we: “ (…) Zij gelooft niet in een standaardaanpak. Elke organisatie en elke trainingsvraag zijn uniek. Diana verdiept zich daarom grondig in uw organisatie voordat ze met een uitgebalanceerd trainingsvoorstel komt. (…) “. Diana is bedreven in marketing en serviceverlening. Het opzetten en organiseren van een taaltraining op maat ziet zij als een uitdagende puzzel. Diana werkt inmiddels al zo’n 8 jaar bij The Square Mile. U kunt volledig op haar vertrouwen!

Kate Rose is naast trainingsmanager Training & Quality Specialist. Voor grote klanten neemt ze desgewenst het accountmanagement over. Kate doet regelmatig aan lesobservaties om de verschillende taaltrainers scherp te houden. Mede dankzij Kate kunt u bij The Square Mile rekenen op topkwaliteit taalcursussen.

https://www.thesquaremile.nl/