Creathaler
Image default
Dienstverlening

Beveilig uw terreinen met een cameramast

Europmast is een bedrijf uit Oisterwijk, provincie Noord-Brabant, dat specialist is in kantelbare masten. Tegenwoordig zijn masten, zoals een cameramast, niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Als u eigenaar bent van parkeerplaatsen, winkelcentra, bedrijventerreinen of ander soort openbare ruimtes, is het raadzaam daar cameramasten neer te zetten. Daarnaast zorgen andere masten, zoals lichtmasten, voor een veiliger terrein. Wilt u dat de naam van uw onderneming zichtbaarder wordt? Dan kunt u bij dit bedrijf tevens bannermasten aanschaffen. Deze gespecialiseerde mastenonderneming is al meer dan dertig jaar werkzaam in deze branche en heeft zeer korte lijnen met fabrieken die de masten ontwerpen. Zo heeft u al snel en voor een goede prijs uw masten op uw adres.

De specificaties van de cameramast

Bij Europmast kunt u twee verschillende soorten cameramasten bestellen. Zo is er de kantelbare cameramast en de vaste cameramast. Net wat u zelf het fijnst vindt. Beide cameramasten kunt u kopen met een hoogte van vier, zes, acht, tien of twaalf meter. Verder verschillen de masten uiteraard in gewicht en formaat. Het is handig als u op de website van dit bedrijf alle specificaties en afmetingen bekijkt, zodat u weet hoeveel ruimte u nodig heeft voor een van de cameramasten. Elk type camera en iedere soort apparatuur kan worden gemonteerd op de cameramasten. Hierdoor kunt u de cameramast samenstellen met de accessoires die u graag wilt hebben.

Bestel een van de masten

Neem contact op met Europmast uit Oisterwijk als u een cameramast of een andere mast voor uw locatie binnen of buiten Noord-Brabant wilt hebben. Dit bedrijf levert namelijk ook buiten Oisterwijk aan de rest van Nederland én heel België. Als u vragen heeft over de cameramasten, lichtmasten of andere masten, kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen met de medewerkers van dit bedrijf. Zij staan u graag te woord en voorzien u, indien gewenst, van betrouwbaar en eerlijk advies.

https://europmast.nl/