Creathaler
Image default
Woning en Tuin

Glazen schuifdak

Wanneer je een veranda laat bouwen heb je veel verschillende opties en een van deze opties is een overdekte veranda waardoor je tegen onweer beschermd bent. Zo kun je nog steeds gebruik maken van de veranda als het regent of waait bijvoorbeeld maar in de zomer is het stikheet en dan wil je gewoon buiten kunnen zitten.

Oplossing

De oplossing voor een overdekte veranda dat je ook in de zomer kunt gebruiken is een schuifdak. Laat de veranda gewoon met een schuifdak bouwen die je makkelijk terug kunt laten schuiven met een druk op de knop. Zo kun je in de zomer gewoon het dak open maken en zit je gewoon buiten. Als het regent druk je weer op de knop en het dak is terug.

Prijs schuifdak

Als je toch een overdekte veranda kiest kun je ook net zo goed een schuifdak erbij nemen want je haalt de waarde eruit. Voor iets meer geld heb je al het schuifdak en je betaald al toch een flinke som voor de veranda zelf. Op deze manier heb je wel gelijk een veranda die je het hele jaar door kunt gebruiken. Voor de precieze prijs van een veranda met schuifdak kun je natuurlijk gewoon een offerte aanvragen.