Creathaler
Image default
Woning en Tuin

Design meubilair bij Pot Interieur: van Leolux bank tot B&B Italia tuinfauteuil

Houdt u van design en bent u voor uw interieur nog specifiek zoekende naar een Leolux bank, een B&B Italia tuinfauteuil of een ander design meubelstuk? Dan kunt u terecht bij Pot Interieur in Axel. Niet alleen biedt deze meubelzaak een ruime collectie aan meubels van Leolux en B&B Italia, tal van andere gerenommeerde merken zijn hier vertegenwoordigd. Pot Interieur is dan ook specialist op het gebied van kwaliteitsmeubels en design meubels. Met een winkeloppervlakte van 15.000 m2 kunt u hier veel wooninspiratie opdoen en design bewonderen. Daarnaast heeft Pot Interieur ook een webshop waar u het assortiment kunt bekijken of gelijk een bestelling kunt plaatsen.

Past een Leolux bank of ander meubel in uw interieur?

Bij Pot Interieur vindt u een Leolux collectie bestaande uit banken, hoekbanken, salontafels, eetkamers, fauteuils en poufs. Leolux is een Nederlandse fabrikant van design meubelstukken die internationaal verkocht worden. De meubels kenmerken zich door een eigenzinnige stijl en zijn zowel duurzaam als comfortabel. Daarbij worden de meubels vervaardigd door vakmensen met veel ervaring. U haalt met een Leolux bank of ander meubelstuk dus niet alleen design én comfort in huis, maar eveneens een meubelstuk van hoogwaardige kwaliteit. De meubels passen goed binnen diverse moderne interieurstijlen en met een breed scala aan vormgeving en kleurgebruik zult u bij Pot Interieur snel een Leolux bank of ander Leolux meubel vinden dat aansluit bij uw unieke interieur.

B&B Italia design meubilair

Het meubilair van B&B Italia ontstaat door een combinatie van industriële vakkennis, creativiteit en innovatie. Dit bekende merk bestaat sinds 1966 en heeft veel meubels vervaardigd die tegenwoordig design klassiekers zijn. Daarbij richt B&B Italia zich niet alleen op meubilair voor binnenshuis maar ook op design meubilair voor op uw terras en in uw tuin. Bij Pot Interieur vindt u dan ook design meubels van dit merk voor uw binnenruimtes én buitenruimtes.