Creathaler
Image default
Dieren

Voor de beste behandelingen gaat u naar deze dierenarts in Arnhem

Zoekt u een dierenarts in Arnhem met hart voor het vak? Dan zoekt u Huisdierenkliniek Hornstra. Bij deze dierenspecialist wordt er zorgvuldig met uw huisdier omgegaan. U kunt zowel langsgaan voor preventieve controles als voor specifieke behandelingen, zoals bloedonderzoek bij uw hond. Jonge en oude dieren, knaagdieren en katten, u kunt bij deze kliniek terecht met allerlei diersoorten. Deze specialisten weten precies hoe ze ieder probleem te lijf gaan.

Uw huisdier laten controleren bij deze kliniek

Bent u sinds kort de trotse eigenaar van een huisdier? Dan is het verstandig om het even langs te brengen bij deze dierenarts in Arnhem. Daar wordt het beestje gecontroleerd op ziektes en andere problemen die u anders ontgaan waardoor er gezondheidsproblemen ontstaan. U kunt bijvoorbeeld een bloedonderzoek bij uw hond laten doen. Een bloedonderzoek kan onderliggende ziekten bij uw hond vaststellen die anders in een later stadium pas ontdekt worden. Daarnaast is het mogelijk om uw huisdier te laten chippen of vaccineren. Bij deze specialist ontvangt u de zorg of informatie die u nodig heeft om de gezondheid van uw huisdier te garanderen.

Bij deze dokter staat uw dier voorop

Omdat alle experts bij dit dierenziekenhuis goed opgeleid zijn, beperken ze het ongemak voor uw huisdier zo veel mogelijk. Deze kliniek werkt bijvoorbeeld het liefst op afspraak om contact met andere (zieke) dieren te beperken. Dit vermindert stress bij uw dier. Daarnaast is deze dierenspecialist geduldig met prikkelbare puppy’s of angstige knaagdieren. Dit team biedt u graag advies over de zorg voor uw huisdier.

Plan een afspraak in om deze dierenspecialist te bezoeken

Wilt u met uw huisdier langs deze dierenarts in Arnhem? Maak dan eenvoudig een afspraak via de website of door contact op te nemen met Huisdierenkliniek Hornstra. Of het nu gaat om een controle, bloedonderzoek of vaccinatie van uw kat, knaagdier of hond, bij deze experts is uw dier in goede handen.