Creathaler
Image default
Tuin en buitenleven

Koop een Kioti-tractor en ontvang perfecte service

Bij Jan Peters & Zonen uit Dreumel, nabij Oss, vindt u diverse werktuigen en machines om landbouwarbeiders en loonwerkers te ondersteunen bij hun werkzaamheden. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een kwalitatieve Zuid-Koreaanse Kioti-tractor? Of misschien is een Limpar-ruwterreinmaaier met krachtige motoren meer iets voor u? Waar u ook maar behoefte aan heeft, bij dit fantastische bedrijf vindt u het. Ook voor onderhoud, reparaties en keuringen van tractoren, landbouwmachines, heftrucks en grondverzetmachines kunt u deze vakmensen inschakelen. Met ruim 40 jaar ervaring en jaarlijkse cursussen om op de hoogte te blijven van de steeds vooruitgaande technieken, kunt u enkel de beste service verwachten van deze specialisten.

Nieuwe en tweedehandse werktuigen en machines

Bij Jan Peters & Zonen begrijpen ze goed dat machines of werktuigen, zoals een Limpar-ruwterreinmaaier, nieuw aanschaffen een duur prijskaartje meebrengt. Daarom is het ook mogelijk om veel diverse apparatuur ook tweedehands aan te schaffen, bijvoorbeeld een Kioti-tractor. Doordat zij zelf in staat zijn onderhoudsbeurten, reparaties en keuringen uit te voeren, hoeft u niks te verliezen als het aankomt op kwaliteit. Profiteer van de expertise en ervaring van deze vakmensen en ga met hun in gesprek om passend advies te ontvangen. Zo weet u zeker dat u altijd met de meest geschikte machine voor uw situatie naar huis gaat, of dit nu een Kioti-tractor is of een Limpar-ruwterreinmaaier.

Ontdek uw mogelijkheden bij deze specialist

Wilt u ook profiteren van goede service en hoge kwaliteit werktuigen? Wacht dan niet langer en ga een gesprek aan met een van de enthousiaste medewerkers bij dit bedrijf. Zij voorzien u graag van meer informatie en beantwoorden uw vragen. Bent u nieuw in het vakgebied en ziet u door de bomen het bos niet meer? Wees niet bang, de specialisten bij dit professionele bedrijf staan klaar om u te begeleiden bij het aanschaffen van een nieuwe of tweedehands maaier, melkmachine of heftruck .