Creathaler
Image default
Dienstverlening

Met Search4Love zal jouw zoektocht naar liefde zeker slagen

Je woont op jezelf in de leuke stad Utrecht en bent wel toe aan een relatie? Maar waar vind je makkelijk een leuke partner? Wanneer je kiest voor speeddaten Utrecht met Search4Love gaat jouw zoektocht helemaal goedkomen! Samen met ons maak je namelijk grote kans om jouw toekomstige partner tegen het lijf te lopen.

Nog nooit op een speeddate geweest? Zo gaat speeddaten in zijn werk

Bij de ingang wordt je door een hostess van Search4Love welkom geheten. De hostess overhandigd jou de speeddate kaart en een heerlijk drankje, welke gratis is. Je mag vervolgens op een plekje gaan zitten. Als iedereen aanwezig is kan het speeddaten gaan beginnen.

Iedere 4 minuten heb je een gesprekje met een potentiële partner. Dit klinkt kort, maar onderzoek heeft aangetoond dat je binnen een paar minuten weet of er wel of geen klik kan ontstaan met iemand. Het verloop van ieder gesprekje, oftewel iedere date, houd je bij op de speeddate kaart. Vanzelfsprekend vul je een positief ‘ja’ in op de kaart wanneer je een leuk gesprek had en vul je ‘nee’ in als je het gesprek niet zo zag zitten. Je hebt met zo’n 15 tot 20 potentiële partners een gesprekje, de avond duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur. Na afloop kan je er natuurlijk altijd voor kiezen om met andere deelnemers nog even te blijven en een drankje te doen.

Na afloop van de avond worden door Search4Love alle speeddate kaarten naast elkaar gelegd. De matches worden verzameld en aan iedereen persoonlijk doorgegeven. Bijna iedere deelnemer vindt wel een match, de kans is namelijk meer dan 90%.

Op diverse locaties speeddates voor hetero’s, homo’s en lesbiennes

Of het nu gaat om speeddaten in Utrecht of een speeddate in Breda, met Search4Love kan je in het hele land terecht om te speeddaten. En ook je geaardheid maakt helemaal niets uit, Search4Love organiseert, naast speeddate avonden voor hetero’s, met regelmaat speeddate avonden voor homo’s en lesbiennes.  

 

https://www.search4love.nl/