Creathaler
Image default
Woning en Tuin

Een klassiek of modern houten bed voor een scherpe prijs

Een houten bed is een evergreen

Een houten bed in de slaapkamer doet het altijd goed. Dit bed is een echte evergreen, waar je jaren mee vooruit kunt en die zowel bij een klassieke als moderne woonstijl past. Ideaal dus voor elk type woning. Wat zijn naast deze voordelen precies de pluspunten van een houten bed kopen? En welke soorten houten bedden zijn er allemaal beschikbaar?

Waarom bedden van hout zo ideaal zijn

Een van de belangrijkste redenen om een bed van hout te kopen, is de sterkte en kracht van dit type bedden. Hout, zeker als het hardhout betreft, is robuust, kan tegen en stootje en heeft een lange levensduur. Wie een bed van hout aanschaft, doet dan ook een langetermijninvestering. In de tweede plaats ogen bedden gemaakt van hout stijlvol, fraai en hebben ze een warme en gezellige uitstraling. Met een bed van hout sla je dan ook in geen enkel type interieur de plank mis. Een derde pluspunt van een bed van hout is het feit dat deze bedden – vooral door het ruime aanbod – in de afgelopen jaren voordeliger zijn geworden. Ook voor particulieren die minder te besteden hebben, zijn er sterke en geschikte bedden van hout te koop voor een leuke prijs! En ten slotte is het mooie van een van de massief houten slaapbedden van Kok Bedden is dat er een enorme keuze is qua modellen, vormen en soorten. De keuze is nagenoeg eindeloos!

Soorten en mogelijkheden qua bedden van hout

Qua houtsoorten zijn er tal van mogelijkheden. Denk aan fraaie eikenhout bedden, notenhout, massief hardhout of beukenhout. Wil je een stapelbed, een kinderbed, een houten boxspring of een zwevende constructie. Jij kiest, de opties zijn eindeloos!