Creathaler
Image default
Particuliere dienstverlening

Heeft u behoefte aan letselschade advies in Rotterdam of Amsterdam?

Letselschade advies in Rotterdam of Amsterdam kan veel kosten, maar met rechtshulp bij letselschade op no cure no pay basis hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Bij letselschade maakt u als slachtoffer veel kosten. U wilt natuurlijk niet dat de kosten voor juridische hulp te hoog oplopen. Gelukkig kunnen de kosten voor rechtshulp in de regel op de aansprakelijk gestelde partij verhaald worden. Advies en hulp van een advocaat levert u in de regel dan ook meer op dan het kost.

Hulp bij letselschade op no cure no pay basis: het beste letselschade advies in Rotterdam of Amsterdam

Bent u gewond geraakt door de schuld van een ander? In het geval van een medisch ongeluk, van een verkeersongeluk, een ongeval de bedrijfsvloer of een vergelijkbare situatie heeft u vaak recht op een schadevergoeding. Bij zo’n letselschadezaak kunt u het beste juridische hulp inschakelen.

Hoe groot is de schade?

Als u een claim voor schadevergoeding indient, wil de verzekeraar precies weten hoeveel schade u heeft geleden. Het vaststellen daarvan is lastig, want naast de financiële schade die u heeft geleden, heeft u vaak ook recht op smartengeld voor emotionele schade. Een advocaat kan u hierover advies geven en helpen om de grootte van de geleden schade inzichtelijk te maken.

Wat als u het niet eens bent met de verzekeraar?

Heeft de verzekeraar uitgezocht hoeveel schade er volgens hen is geleden, dan doen zij het slachtoffer een aanbod voor vergoeding. Maar het kan best zijn dat u het daar niet mee eens bent. In dat geval kunt u juridische hulp goed gebruiken. Een advocaat kan assisteren bij onderhandelingen of namens u procederen om de vergoeding te krijgen waar u recht op meent te hebben.

Rechtshulp voor slachtoffers van letselschade

Zoekt u letselschade advies in Rotterdam of Amsterdam? Als slachtoffer heeft u behoefte aan rechtshulp, maar wilt u niet dat u opdraait voor de kosten van een advocaat van Trias Legal. Advies bij letselschade op no cure no pay basis is de uitkomst. De advocaat betaalt zichzelf dan gegarandeerd terug.