Creathaler
Image default
Financieel

Dit zijn de gevaren van te snel geld verdienen

Wekelijkse werkloosheidsuitkeringen in CaliforniëEddie van Finance Fox schrijft een intrigerende post getiteld ” Geld zal je veranderen “. Ik kwijl bij de foto die hij gebruikt, want het is mijn droom om op een dag nooit meer reclame te hoeven maken! Een bijpassende Aston Martin op me laten wachten met Kate Upton in Monaco zou ook geen kwaad kunnen!

Wil je snel geld verdienen? Dat doe je zo. 

Toen Eddie ernstige schulden had, schrijft hij: ” Mijn humeur was slecht. Ik was gespannen, zorgelijk, wanhopig en een gek. Onze stemmingen zijn sterk verbonden met onze inkomsten. Ik ken dit uit de eerste hand .” Wie kan het hem kwalijk nemen, gezien het feit dat je niet kunt doen wat je wilt vanwege geldgebrek, of erger nog, dingen doen die je niet wilt doen omdat je het geld nodig hebt, een vreselijke manier van leven is.

Gelukkig heeft Eddie nu drie inkomstenstromen: 1) een commercieel schoonmaakbedrijf, 2) een fulltime baan en 3) bloginkomsten. Rots op! Hij heeft niet langer last van geldangst. In plaats daarvan beschrijft hij geld als een ‘ high ‘, een soort ‘ lachgas ‘, zo je wilt, waardoor hij gemakkelijker kan ademen en zich niet constant zorgen hoeft te maken. In grote lijnen ben ik het met hem eens. Soms knijp ik mezelf als ik besef dat ik niet meer hoef te werken bij McDonald’s voor $3,25 per uur, of eigenlijk helemaal niet meer!

WAT GEBEURT ER ALS JE TE SNEL GELD VERDIENT?

De snelheid van vermogensopbouw is wat mensen gek maakt. Niemand is echt jaloers op Warren Buffet omdat 1) hij een bescheiden man is, 2) hij in de 70 is en 3) het Warren tientallen jaren heeft gekost om zijn rijkdom te vergaren! Warren is natuurlijk een extreem voorbeeld. Je kunt een 60-jarige dokter gebruiken die tot 35 jaar naar school ging en $ 700.000 per jaar verdient als een ander voorbeeld. De meeste mensen zouden zeggen dat de dokter alles verdient, zo niet meer, gezien alle contributie die hij heeft betaald.

Maar laten we zeggen dat je een paar jaar uit de universiteit bent en $ 35.000 per jaar verdient. Je bent een knappe, sympathieke jonge volwassene die wordt gestroopt door een concurrent die je driemaal je salaris aanbiedt om voor hen te werken. Je bent nu 25 jaar en verdient 100.000 dollar per jaar. Plots zullen je oude collega’s en waarschijnlijk je vrienden jaloers worden op je succes. Wie verdient $ 100.000 per jaar op 25-jarige leeftijd? Niet veel!

2 gevaren van snel geld verdienen

  • Het kan een eenzame levensstijl zijn. Isolatie is een probleem in verband met rijkdom dat volgens Tingom zelden wordt besproken. “Het wordt een beetje eenzaam”, zegt ze. ‘Er is niemand om mee te praten. Niemand begrijpt het.”

Nelson begrijpt dat mensen die minder verdienen niet sympathiek zullen zijn, maar hij zegt wel dat het soms moeilijk kan zijn. “Niemand wil je horen opscheppen”, zegt hij. “Niemand wil je horen zeuren, en je wilt niet overkomen als die vent.” Dus als hij uit is met vrienden, zegt hij meestal helemaal niets over zijn financiële situatie of de persoonlijke problemen die daarmee samenhangen.

“Het is duidelijk dat het verhaal is dat 1 procent slecht is en 99 procent goed”, zegt Elwell. Dat betekent dat niemand rijk genoemd wil worden , laat staan ​​klagen over de problemen die ermee gepaard gaan. Maar, zoals Nelson en andere veelverdieners kunnen bevestigen, zijn je problemen niet weg met geld hebben. Het geeft je alleen verschillende.

  • Belastinggeld wordt aanzienlijk duurder. Het zou niemand moeten verbazen dat de rijken meer belasting betalen. Terwijl president Donald Trump een plan heeft uitgevaardigd dat de belastingtarieven aanzienlijk kan wijzigen, is de bovenste schijf momenteel 39,6 procent. Het grotere probleem voor veel gezinnen is misschien het verlies van waardevolle belastingaftrek en tegoeden , zegt Robert Charron, de partner die verantwoordelijk is voor de belastingafdeling van accountantskantoor Friedman LLP in New York City. Collegegeldkredieten, hypotheekverzekeringsinhoudingen en andere gespecificeerde inhoudingen kunnen allemaal worden beperkt of geëlimineerd voor mensen met hogere inkomens. Veel mensen krijgen ook de alternatieve minimumbelasting. “Dat is waarschijnlijk de grootste straf om rijke mensen te raken”, zegt Charron. “Het heeft tot gevolg dat bepaalde inhoudingen niet worden toegestaan.”

Geld verdienen door middel van een Bitvavo review? Lees hier hoe je dat doet. 

http://MeedoenAanOnderzoek.nl