Creathaler
Image default
Tuin en buitenleven

Een grasmengsel van kruiden uit de veehouderij

Door middel van een kruidenrijk grasmengsel, gaat de veehouderij weer terug naar de basis. Pure Graze verlaagt kosten door maximaal samen te werken met de natuur. Deze specialist is ontstaan als familiebedrijf dat twee producten heeft ontwikkeld. Dit geldt voor kruidenrijk grasmengsel genaamd Saladebuffet en het systeem PG NxT-STEP® Farming. Dit systeem is natuur-inclusief en gericht op holistisch landbouw. Door het systeem in zijn geheel te gebruiken, wordt het grootste resultaat geboekt. Het bedrijf heet een grasmengsel geproduceerd uit de veehouderij. Dit bestaat uit 20 soorten gras, klavers en kruiden. Bij deze specialist profiteert u van 30 jaar lang ervaring op het gebied van veehouderij.

Verschillende diensten van het bedrijf

Naast dat deze specialist sinds 2008 grasmengsel van de veehouderij op markt heeft geproduceerd, kunt u hier ook terecht als het gaat om het kopen van verschillende zaden. Denk bijvoorbeeld aan kruiden zaaizaad of cichorei en smalle zaaizaad. Dit soort zaad is van toepassing wanneer u voer van hoogwaardige kwaliteit wilt aanbieden. Ook houdt deze specialist zich bezig met adviseren als het gaat om veehouders, NGO’S en overheidsinstellingen over duurzame landbouw. Zij adviseren voornamelijk over hun zelfontwikkelde natuur-inclusieve systemen. Door grasland met kruidenmengsel te verrijken, is het mogelijk om gezond voer aan te bieden. Dit zorgt voor een verlaging in de kosten van krachtvoer, kunstmest en veearts.

Maak gebruik van echte expertise

Doordat u het grasland zaait, wordt de biodiversiteit in de wei verhoogt. De diepgewortelde planten zorgen ervoor dat de bodemkwaliteit wordt verhoogd en dat de droogte resistentie beter wordt. U kunt bij deze specialist terecht voor verschillende diensten als het gaat om een kruidenrijk grasmengsel uit de veehouderij of het bestellen van verschillende soorten zaden. Wanneer u meer informatie wenst over een van deze dienstverleningen of de zelfgemaakte systemen, bezoekt u gemakkelijk de website van deze experts. Hier vindt u ook alle contactgegevens.