Creathaler
Image default
Gezondheid

Het recept voor een gembershot

Je houd ervan of je vindt het verschrikkelijk, gember. In vele onderzoeken is al gebleken dat gember goed voor je is. Gember kun je in verschillende dingen terugvinden zoals thee, sapjes of zelfs in eten. Meestal wordt het in eten dan geraspt en in drinken zit het in stukjes of is het helemaal verpletterd.

Het gembershotje is heel erg gezond

Je ziet vaak dat mensen een gembershot nemen. Niet iedereen vindt dit lekker want het heeft ook een heel erg sterke smaak. De milde variant is als je het in thee doet. Dan krijg je een licht smaakje van de gember erin en is het niet zo erg. De gembershot is daarentegen puur geperste gember. De gember is bitter daarom vinden velen het niet lekker.

Toch is zo een gember shotje heel erg goed voor je. Het geeft je immuunsysteem echt een boost. Als je dus ziek bent of je merkt dat je ziek gaat worden dan is het slim om een gembershot te nemen. Vindt je het niet erg of wil je graag goed zijn voor je lichaam dan is het zeker goed om deze gewoon frequent af en toe te nemen. Bijvoorbeeld één keer per week.

Een gembershot bevat veel vitamines, mineralen en antioxidanten. Dit maakt het shotje dan ook zo gezond. Hierdoor krijg je dus een goede weerstand en daarom is het ook zo goed voor je. De smaak is alleen niet voor iedereen even lekker wat ervoor zorgt dat je dit niet drinken gaat. Gelukkig kun je ze ook bestellen en zijn ze dan net wat lekkerder gemaakt en even gezond! Geen zin om zelf in de keuken te staan? Bekijk deze website met gembershots.

Welke ingrediënten gaan erin?

We hebben al gezegd dat je ook gember shots kunt krijgen die ingrediënten bevatten die de scherpe smaak van gember verzachten. Nu wil je natuurlijk weten welke ingrediënten dat zijn zodat je zeker weet dat je het drinken kan zonder het vies te vinden. Je kunt daarom ook gewoon groentesapjes drinken die gember bevatten.

Als een sapje of drankje gezond is en gember bevat ook dan krijg je die goede stoffen binnen. Als je wilt kijken of je het lekker vindt en daarom het zelf wilt proberen. Bekijk hier meer informatie over ingrediënten die Sapje gebruikt. Hier zie je alle ingrediënten staan en daar kun je op klikken om te zien wat voor sapjes het zijn. 

Er wordt heel erg veel gevarieerd met smaken en ingrediënten omdat ze niet willen dat het eentonig wordt. Ga er goed voor zitten en kijk wat er tussen zit. Ook jij kan een gezonde weerstand bieden voor je lichaam zonder het verschrikkelijk te vinden. Probeer het eens!

 

https://www.sap.je/