Creathaler
Image default
Industrie

Dit metaalbewerkingsbedrijf is gespecialiseerd in 3D-lasersnijden

Wilt u een metaalbewerkingsbedrijf inschakelen dat gespecialiseerd is in 3D-lasersnijden? Dan is BOZ Group het bedrijf dat u zoekt! Ze zijn gevestigd in Bergen op Zoom, Nederland, maar zijn actief in heel Europa. Dankzij hun ruime ervaring, hoog opgeleid personeel, en goed uitgeruste werkplaatsen, worden ze als de absolute top gezien. In Nederland behoren ze namelijk tot de top 3 in deze sector en in Europa in de top 10. Indien u dus een specialist in 3D-lasersnijden wilt inschakelen, is dit metaalbewerkingsbedrijf de beste keuze. Ontdek het voordeel van het werken met een 3D-snijdende laser.

Waarom kiezen voor een 3D-ontwerp in plaats van een 2D-ontwerp?

Het grote verschil van een 3D-snijdende laser is dat niet enkel de buis kan roteren bij het snijden, maar ook de lasersnijknop zelf. 3D-lasersnijden biedt daarom tal van voordelen tegenover het lasersnijden in 2D. Zo is het mogelijk om erg specifieke vormen te ontwerpen. Het resultaat is zo veel nauwkeurig dan wanneer u uw materiaal verkrijgt via 2D-lasersnijden. Heeft u bepaalde, erg specifieke noden voor uw bedrijf? Dan kan 3D-lasersnijden ongetwijfeld het benodigde resultaat voor u verwezenlijken. Aangezien het een erg technische sector is, kiest u natuurlijk het best voor een erg ervaren metaalbewerkingsbedrijf. Zo’n bedrijf vindt u gelukkig in BOZ Group uit Bergen op Zoom.

Laat u begeleiden en reken op hulp op maat bij deze experts

Bent u overtuigd van de mogelijkheden van 3D-lasersnijden bij dit metaalbewerkingsbedrijf in Bergen op Zoom? Of wilt u nog wat meer informatie over de voordelen? Maak dan gerust een afspraak voor een gesprek. Dankzij hun meer dan 45 jaar lange ervaring kunnen ze u ongetwijfeld op de perfecte manier helpen, of u hen nu wilt inschakelen voor advies op maat, of voor een volledig project. U kunt de contactgegevens van deze professionele metaalbewerker vinden op hun contactpagina. Ze zullen u zo snel mogelijk verder helpen op gepaste wijze.