Creathaler
Image default
Onderwijs

Ontdek het uitgebreide aanbod leermiddelen voor het basisonderwijs

Zoek jij goede leermiddelen waarmee je jouw leerlingen onderwijs op maat aan kunt bieden? Educatieve Uitgeverij Kinheim is al jaren gespecialiseerd in het aanbieden van leermiddelen voor het basisonderwijs op verschillenden niveaus en in verschillende vakken. Of je nu opzoek bent naar werkboeken voor rekenen of je wilt digitaal lesmateriaal voor die ene leerling die moeite heeft met taal; je vindt het allemaal bij deze uitgeverij. Al het lesmateriaal wordt met hun expertise vormgegeven. Weet je niet zeker welk materiaal het best geschikt is voor jouw leerlingen? Laat je dan informeren door deze specialisten op het gebied van leermiddelen. Zij kunnen jou zeker adviseren.

Je kunt enkele leermiddelen ook op proef bestellen

Het is natuurlijk lastig inschatten vanaf een website of de leermiddelen voldoen aan jouw invulling van het basisonderwijs. Daarom maakt Educatieve Uitgeverij Kinheim het jou mogelijk om een proefpakket te bestellen. Met een dergelijk proefpakket krijg je alle delen van één serie toegestuurd. Deze kun je vervolgens rustig bekijken en beoordelen of dit voldoet aan jouw verwachtingen. Zoek je toch iets anders? Stuur het dan binnen acht dagen terug naar de uitgeverij. Mogelijk neem je daarna contact met hen op om te informeren naar andere mogelijkheden die beter aan jouw verwachtingen voldoen. Ben je helemaal tevreden over de inhoud van het proefpakket? Dan betaal je eenvoudig het meegeleverde factuur.

Laat je verrassen door het ruime aanbod leermiddelen

Ben je op zoek naar leermiddelen voor het basisonderwijs waarmee jouw leerlingen zelfstandig aan de slag kunnen? Dan zijn de leermiddelen van deze uitgeverij zeker wat jij zoekt. Bekijk op de website het gehele aanbod aan lesmaterialen, werkboeken en werkbladen. Wanneer je een werkblad koopt, komt deze in jouw persoonlijke omgeving te staan en kun je deze eenmalig afdrukken vanuit deze omgeving. Zo heb je een goed overzicht van jouw reeds gekochte werkbladen.

https://www.kinheim.com/