Creathaler
Image default
Woning en Tuin

Trendy houten vloer den Bosch

Een houten vloer den Bosch nodig voor je prachtige industrieel in te richten woning of appartement? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar de laatste trends. De parketvloer van AvanceFloors is erg populair en heeft een prachtig assortiment. Op zoek naar een hippe en trendy parketvloer? Kies voor de houten vloer den Bosch van AvanceFloors. 

Houten vloer in trendy kleuren den Bosch

De kleur van de parketvloer is bepalend voor je hele interieur. Je meubels, woonaccessoires en kleur van de wanden worden daar op afgestemd. Voordat je start met het ontwerpen van je interieur is het enigszins van belang om in kaart te hebben welke stijl je prefereert. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een industrieel interieur wat tegenwoordig helemaal hip is. Donkere industriële tinten zie je daar vaak in terug. Een landelijk, modern of vintage interieur zien we ook erg vaak terugkomen. Voordeel van al deze stijlen is dat het ten alle tijden te combineren is met een houten vloer. Een houten vloer is er in vele soorten en toe te passen in iedere stijl. AvanceFloors heeft een eenvoudig stappenplan ontwikkeld waarmee je de houten vloer van je dromen samenstelt.

Vele kleurtinten houten vloer den Bosch

Houten vloeren zijn er in vele kleurtinten. In een modern interieur met witte wanden zou een white wash parketvloer een mooie keuze zijn. Het is te combineren met luxe woonaccessoires die daarin passen. Heb je een industrieel interieur dan zal wellicht een houtlook een mooie basis zijn voor je interieur. Ook voor Scandinavische, authentieke en vintage interieur zijn er parketvloeren met kleurtinten die daarin prima passen. De parketvloeren zijn dus prima mogelijk in elke stijl. Bovendien zijn ook alle kleurtinten van de houten vloer te combineren met vloerverwarming. Ook voor een mooie white wash kleurtint voor een houten vloer den Bosch.