Creathaler
Image default
Vervoer en transport

Huur een aanhangwagen bij JobCar in Etten-Leur

Bent u op zoek naar een betrouwbare en voordelige aanhangwagenverhuur in Breda en omgeving? Bij JobCar in Etten-Leur kunt u terecht voor het huren van een aanhangwagen. Of u nu gaat verhuizen, grofvuil wilt wegbrengen of tuinafval heeft, bij JobCar vindt u een ruime selectie aanhangwagens tegen scherpe prijzen en met uitstekende service. In dit artikel ontdekt u meer over ons assortiment aanhangwagens en handige tips voor het huren van een kiepaanhanger of elektrische aanhanger. Lees snel verder en reserveer vandaag nog uw ideale aanhangwagen bij JobCar!

Het assortiment aanhangwagens is ruim, van open aanhangwagens tot gesloten aanhangwagens, autoambulances en kiepaanhangers. Ook kunt u bij JobCar terecht voor het huren van bagagewagens en benodigdheden zoals kruiwagens, steekwagens, oprijplaten en verhuisdekens. Bij het ophalen van de aanhangwagen wordt deze voor u aan de auto gekoppeld en worden de lampen gecontroleerd. U kunt de aanhangwagen huren voor een dag, een week of langer. JobCar biedt zeer aantrekkelijke tarieven voor lang verhuur. Reserveer nu online een aanhangwagen bij JobCar in Etten-Leur!

Wat is het laadvermogen van de kiepaanhanger? 

Het laadvermogen van de kiepaanhanger is 1385 kg. Voor een kipper huren dient u zowel uw rijbewijs als uw ID-kaart/paspoort mee te nemen. Het tonen van alleen uw rijbewijs is niet voldoende. Bij JobCar kunt u de kipper huren tussen 8.00 en 22.00 uur. Zorg ervoor dat de aanhanger voor 22.00 uur weer terug is. Als u de aanhanger langer wilt huren, kunt u even bellen om te controleren of deze beschikbaar is. Als u de aanhanger niet voor 22.00 uur kunt terugbrengen, kunt u deze de volgende dag tussen 08.00 en 08.15 uur inleveren tegen een half dagtarief. Als de kiepaanhanger na 08.15 uur wordt ingeleverd, rekenen wij het volledige dagtarief extra. Op zondag geldt altijd het volledige dagtarief. De kiepaanhanger wordt goed onderhouden en schoon meegegeven. Wij verwachten de aanhanger ook schoon terug. Bij het huren van een kiepaanhangwagen moet u in het bezit zijn van een BE-rijbewijs. Voor meer informatie over de regels omtrent het rijden met een aanhangwagen kunt u terecht op de website van de Rijksoverheid.

Wanneer is het huren van een elektrische aanhanger handig?

Het huren van een elektrische aanhanger kan handig zijn al u zwaar materiaal te vervoeren heeft, zoals grond, stenen of tuinafval. Met een druk op de knop komt de bak omhoog en kunt u het materiaal eenvoudig lossen. De elektrische aanhanger heeft een dubbele as wat handig is voor het vervoer van een zware lading.

https://www.jobcar.nl/