Creathaler
Image default
Vervoer en transport

Bekijk het aanbod van deze dealer als je een nieuwe scooter wilt kopen

Jan Poppe Motoparts in Serooskerke is dé plek waar je naartoe gaat als je een nieuwe scooter of motor gaat kopen. In het assortiment van deze ervaren scooter- en motordealer vind je zeker het voertuig dat je zoekt. Je kunt hier terecht voor zowel tweedehands als nieuwe voertuigen. Het hele aanbod aan scooters en MASH-motoren van dit bedrijf vind je online. Filter zelf op de uitvoering die je wilt: 4-takt, 25 km/h, 45 km/h en elektrisch en bekijk de verschillende merken die dit bedrijf verkoopt. Kies je voor Peugeot, voor Vespa of voor Kymco? Als je je filters gekozen hebt, dan bekijk je een-voor-een de scooters die aan jouw selectie voldoen. Je ziet dan een afbeelding van het voertuig en de prijs waarvoor hij te koop staat. Bovendien lees je online de specificaties van de aangeboden scooters.

De werkplaats

Als jij een scooter gaat kopen, weet je dat je deze ook af en toe moet laten onderhouden. Zo kun je namelijk het langst van je voertuig genieten. In de professionele werkplaats van deze scooterdealer werken ervaren monteurs die jouw voertuig vakkundig en betaalbaar onderhouden en repareren. Voor de reparaties heeft dit bedrijf de losse onderdelen zelf in huis. Dit is een van de redenen dat de reparatie van jouw scooter of jouw motor snel gedaan is. Bovendien vinden de medewerkers van dit bedrijf een persoonlijke benadering erg belangrijk. Je mag daarom altijd binnenlopen als de monteur bezig is met jouw voertuig.

Kom langs voor de aankoop van een scooter

Heb je besloten dat je een tweedehands of een nieuwe scooter wilt kopen? Kom dan langs bij Jan Poppe Motoparts in Zeeland. Het personeel van dit bedrijf helpt je graag met het uitzoeken van de scooter die geschikt is voor jou. Jouw keuze is namelijk afhankelijk van de reden waarvoor je de scooter wilt gebruiken. Wil je meer weten over de producten? Breng een bezoek aan Serooskerke of neem contact op via de contactgegevens op de website van dit bedrijf.