Creathaler
Image default
Vakantie

Glamping voor groepen

Het is geweldig om er even uit te gaan. Een weekend met de hele groep stelt je in staat om de boel de boel te laten en gewoon een paar dagen lol te trappen. Of het nu gaat om een weekend met je vrienden of vriendinnen, een reünie van de studentenvereniging of een familieweekend, een trip met de hele groep is altijd een feest.

Minder leuk is het voortraject, tenminste, voor degene die het dit jaar allemaal mag organiseren. Met een beetje geluk hebben jullie bij het laatste groepsweekend al een datum geprikt voor dit jaar. Zo niet, dan moet je aan de slag met datumprikker en mag je eindeloos puzzelen om een moment te kiezen waarop (bijna) iedereen kan.

Vervolgens sta je voor de volgende uitdaging: het zoeken van een locatie. Goed, sommige groepen zullen traditioneel naar dezelfde plek gaan. Maar de meeste groepen willen elke keer een andere omgeving beleven. Al is het maar omdat je dan andere excursies en activiteiten op het programma kunt zetten.

Bij glampings.com weten we hoe moeilijk het kan zijn om een goede bestemming te kiezen. Heel eerlijk: we hebben het thuis soms al moeilijk. Jij wilt kamperen, je partner zit liever in een hotelletje en de kinderen willen misschien nog iets anders. Maar wij hebben het makkelijk, want met zijn viertjes kun je eigenlijk overal wel terecht. Het aantal accommodaties voor groepen is echter beperkter. 

Glamping is voor iedereen

Of je nu op zoek bent naar een bestemming voor je gezin of voor een grote groep, één ding is hetzelfde: glamping is dé perfecte accommodatie. Vroeger moest je altijd wel iemand teleurstellen met de keuze voor camping of hotel. Maar glamping doet het onmogelijke. Het pakt namelijk de mooie dingen van kamperen en combineert deze met de voordelen van het hotel. En de nadelen van beide? Daar heb je bij glamping geen last van!

Ook voor groepen is glamping een ideale oplossing. Misschien nog wel beter, want als je met meer mensen bent, loop je het risico dat de groep uiteenvalt in de kampeerders en de hotelgangers. De ene groep heeft een top-tijd, de andere groep is chagrijnig. Bij glamping heeft iedereen het naar de zin.

Om glamping voor groepen makkelijker te maken, hebben we op www.glampings.com een handig overzicht gemaakt van glampings waar je ook met grotere groepen terecht kunt. Daarmee besparen we jou een hoop gezoek op Google. Je boekt in een paar klikken via de site.

Daarna kun je jezelf op het leukere stuk storten: het opstellen van een leuk programma, vol spannende activiteiten.