Creathaler
Image default
Vakantie

Een luxe camping in België

Dit zomervakantieseizoen is de vraag actueler dan ooit. Waar kan ik heen? Ik kan niet naar Duitsland, daar zijn ze zo streng. Waar kan ik heen, ik kan niet naar Chili, daar is Corona zo eng.

Net zoals Het Goede Doel concludeerde dat je wél gewoon naar België kann, zo kun je dit jaar óók gewoon je vakantie vieren in België. Bijvoorbeeld in de Belgische Ardennen.

En aangezien dit jaar tóch alles al anders is dan je gewend bent, is dit hét jaar om ook je vakantie eens anders in te vullen. Ga dit jaar eens niet naar een hotel aan de kust, maar kies één van de vele luxe campings in België.

En als je helemaal wilt uitpakken (of eigenlijk, als je juist géén zin hebt om heel veel spullen uit te moeten pakken), kies dan een camping waar je tent al helemaal ingericht voor je klaarstaat wanneer je aankomt.

Alles staat klaar op jouw camping in België

Bij www.glampings.nl zijn wij gespecialiseerd in perfecte vakanties. Perfect, omdat wij ons concentreren op glamping, oftewel luxe kamperen. Wij vinden glamping perfect, omdat het de goede dingen van een hotelvakantie combineert met de voordelen van kamperen. Want op de luxe campings in ons aanbod heb je het slaap- en leefcomfort van een hotelkamer, maar dan met het vrije gevoel van het kamperen.

Om in ons overzicht te worden opgenomen moet een camping tot de top van België behoren. En daar zijn we streng in. Dus de camping moet mooi gelegen zijn, excellente faciliteiten hebben én de beste mogelijke accommodaties. Dat kan een mooie ruime safaritent zijn of een lodge, maar het kan ook zomaar zijn dat je de vakantie in een pipowagen, een boomhut of een nog bijzonderdere accommodatie doorbrengt.

Begin nu alvast met de voorpret en blader door de tientallen camping-opties die we je in België kunnen aanbieden. Heb je de perfecte accommodatie gevonden? Dan kun je de beschikbaarheid gelijk controleren. Is er nog ruimte voor je? Dan boek je direct en ben je verzekerd van een zorgeloze vakantie op een geweldige camping in België.

Gerelateerde artikelen

Wat te doen op het eiland Tenerife

Een ondernemende reis met je collega’s

Een individuele rondreis door Italië of Spanje