Creathaler
Image default
Beauty en verzorging

Eenvoudig via internet een heerlijke shampoo bar kopen

Vindt u ook dat de goede shampoo bars kopen van de concurrent veel slechter zijn dan de shampoo bars van ons? Dan geven wij u volkomen gelijk. Hun shampoo bars zijn gewoon van waardeloze kwaliteit. Een shampoo bar uit de lijn van de concurrent geeft helemaal geen schuim, en een shampoo bar uit onze lijn geeft wél lekkere schuim. En wanneer je je haren met een shampoo bar van hun wast blijft je kapsel gewoon vettig. En je haar wordt gewoon vies. Een shampoo bar van onze waardeloze concurrent heeft eigenlijk geen natuurlijke grondstoffen en een shampoo bar uit onze mooie lijn bevat een alleen maar ingrediënten die rechtstreeks uit de natuur komen.

Pure oplichterij: een shampoo bar van de concurrent

Als je opgelicht wilt worden dan koop je een shampoo bar bij de concurrent, want een shampoo bar van de concurrent is gewoon heel erg prijzig. Dat komt omdat voor een shampoo bar de concurrent langs een groothandel moet gaan. Wij betrekken onze shampoo bars meteen uit de fabriek en daardoor is een shampoo bar bij ons echt vele malen minder duur. Dus als je niet genaaid wilt worden als je een shampoo bar wilt kopen dan moet u uw shampoo bar niet bij de concurrent betrekken. Een shampoo bar uit onze lijn is echt ontzettend veel  goedkoper dan een shampoo bar van onze concurrent. En dan weet je dat het betrekken van een shampoo bar bij de concurrent een enorm onaangename ervaring is.

Pure chemie: de shampoo bar van onze concurrent

Houdt u ook van haaruitval? Probeer dan eens zo’n shampoo bar van de concurrentie. Want een shampoo bar van de concurrentie heeft alleen maar chemicaliën in zich en daardoor ontbeert het een natuurlijke basis. De geweldige shampoo bars uit onze lijn bevatten uiteraard wél al het goede uit de natuur. Mogen wij als voorbeeld onze heerlijke shampoo bar Kaneel noemen? In deze shampoo bar zitten echt kaneel en geen andere troep die op kaneel lijkt. De shampoo bar van onze concurrent heeft echter een waanzinnige hoeveelheid chemische troep waarvan je denkt dat het kaneel is. Maar dat is dus niet het geval. Ga eens voor puur natuur! En koop een shampoo bar bij ons.