Creathaler
Image default
Beauty en verzorging

Een bovenooglidcorrectie, behandeling tegen huidkanker en meer bij deze kliniek nabij Arnhem

Bent u op zoek naar een zelfstandig behandelcentrum waar u verschillende dermatologische en cosmetische ingrepen kunt laten doen? Dan kunt u terecht bij Optimum Clinics in Oosterbeek. Deze kliniek in de buurt van Arnhem helpt u onder andere met een bovenooglidcorrectie en het verwijderen van spataderen, maar ook een behandeling tegen huidkanker bieden ze aan. Ze bieden kwalitatief hoogwaardige zorg aan. Daarnaast vinden ze het belangrijk om dichtbij de patiënt te staan en een persoonlijke aanpak te hanteren. Ze werken in kleine teams en de behandelaren luisteren altijd naar uw verhaal.

Het laten liften van uw bovenste oogleden

Een bovenooglidcorrectie is een van de behandelingen waarvoor u bij deze kliniek nabij Arnhem terecht kunt. Door middel van het verwijderen en herpositioneren van overtollig huid-, spier- en vetweefsel van de bovenste oogleden, worden uw oogleden gelift. Tijdens deze behandeling wordt er een incisie gemaakt die verborgen is in de natuurlijke ooglidplooi. Hierdoor houdt u geen opvallend litteken over aan deze ingreep.

Een passende behandeling door een ervaren dermatoloog

Ook wanneer u op zoek bent naar een passende behandeling tegen huidkanker nabij Arnhem kunt u bij Optimum Clinics terecht. Heeft u een verdacht plekje op uw huid en wilt u dit zo snel mogelijk laten onderzoeken door een specialist? Dan helpt de ervaren dermatoloog van deze kliniek in Oosterbeek u verder. Het plekje wordt vervolgens onderzocht en indien nodig vrijwel meteen verwijdert. Ook wordt er onderzocht of het plekje kwaadaardig of goedaardig is.

Neem contact op voor meer informatie

Voor wat voor soort behandeling u ook naar deze kliniek gaat, u bent verzekerd van de beste zorg. Wilt u meer informatie over de behandeling voor huidkanker of wilt u direct een afspraak maken voor een bovenooglidcorrectie bij deze specialist nabij Arnhem? Neem dan contact op met Optimum Clinics. Dit kan telefonisch, via e-mail of via het contactformulier op hun website.