Creathaler
Image default
Health / Alternative

E smoker kopen? Dat is slim ja!

 

De e-smoker blijkt een probaat middel te zijn voor rokers om van hun rookverslaving af te komen. De populariteit van de e-smoker, beter bekend als de e-sigaret, neemt met de dag toe. De e-sigaret produceert geen rook maar damp. Daardoor krijgen e-rokers geen duizenden schadelijke stoffen meer binnen maar alleen nog de schadelijke en verslavende stof nicotine en waterdamp. Welke e-sigaret kun je nou het beste nemen?

 

Voordelen van e-sigaretten

Ook het gebruik van e-sigaretten is schadelijk voor je gezondheid indien je gebruik maakt van liquids met nicotine. Nicotine is een verslavende stof en kan van invloed zijn op onze bloeddruk en hartslag. Maar bedenk je eens dat in tabaksrook duizenden schadelijke en kankerverwekkende stoffen zitten en die stoffen krijg je niet binnen wanneer je overstapt op elektrisch roken. De e-sigaret is dan ook een veel minder schadelijk alternatief. Naast dat belangrijke gezondheidsvoordeel kost e-roken je ook nog eens veel minder geld! Het is tot wel vier keer zo goedkoop als echt roken. Daarnaast veroorzaakt tabaksrook smerige aanslag op de tanden en vingers en gaan je kleren er naar ruiken. Mensen die roken hebben ook last van een smerige adem. Stap je over op de e-sigaret, dan heb je van al die nadelen geen last meer!

 

Welke e-smoker kopen?

Er is nogal veel te kiezen tegenwoordig. Wil je elektrisch roken gewoon eens een keertje uitproberen? Dan raden we je aan om eens een wegwerp sigaret aan te schaffen. Deze zijn goedkoop in aanschaf en met  name geschikt om kennis te maken met elektrisch roken. Je zou natuurlijk ook naar een e-sigaret speciaalzaak kunnen gaan en daar diverse soorten en types e-sigaretten kunnen testen. Op het gebied van elektrisch roken zijn de clearomizers het meest populair. Deze sigaretten bieden je de beste dampervaring en omdat je de clearomizer sigaret zelf kan navullen met e-liquid en kunt opladen, ben je hiermee op de langere termijn het goedkoopste uit!

Een e-smoker kopen is dus heel slim om te doen!