Creathaler
Image default
Aanbiedingen

Waar kun je op letten bij het kopen van een hoverboard?

Waar kun je op letten bij het kopen van een hoverboard?

Een Hoverboard ziet eruit als een leuk speeltje, maar het is meer als dat. Er zijn toch wel een aantal punten waarop je moet letten tijdens de aankoop hiervan. Zo zijn er verschillende modellen met en zonder moederbord.Die met een moederbord zijn een van de beste, en zeker als deze van Taotao is. Daarnaast is de accu ook een belangrijk onderdeel hiervan. Wij raden altijd aan om er eentje te nemen met een 20 cel accu i.p.v. 10 cellen. Deze gaan namelijk een stuk langer mee. Bovendien kun je het beste kiezen voor de grote merken zoals LG en Samsung. Zij hebben een reputatie waarop je kunt rekenenen. Het laatste wat je wil is het hoverboard na een jaar al weggooien.

Nog een paar puntjes meer

De wielen van een hoverboard zijn ook heel belangrijk. Niet alleen het materiaal, maar ook de vorm. Het is belangrijk om jezelf te verdiepen in de weg die je er het vaakste mee wil gaan afleggen. Op basis van die info kun je namelijk de beste banden kiezen. Iedere ondergrond vraagt namelijk om een andere band, net als bij een auto moet je maar denken. Ook is het belangrijk om naar de oplader te kijken. Deze moet namelijk beschikken over een UL certificering. Dan heeft hij namelijk een laadstop bij 100% waardoor je overladen en oververhitting voorkomt. Het risico op explosie van een accu wordt hiermee ook uitgesloten. De middenklasse beschikt hier vaak wel over, maar de goedkopere modellen niet altijd.

Kies voor de beste

In de categorie best getest vind je producten die als beste uit de test komen. Deze producten zijn hoog beoordeeld door andere en dus zeker het bekijken waard. Daarnaast zijn er soms ook tech redacties die de producten uittesten een uitgebreide review plaatsen. Ook dit is voor de fans van tech onder ons een echte aanrader. Zij lichten namelijk ieder stukje van het apparaat toe!