Creathaler
Image default
Management

Business administration human resources

Over het programma

Dit driejarige advanced diploma programma levert relevante, actuele en in-demand vaardigheden en bereidt je voor op een carrière in het groeiende gebied van Human Resources. Uw studie zal zich richten op onderwerpen zoals werving, compensatie, opleiding, voordelen, gezondheid en veiligheid op het werk, arbeidsverhoudingen, leiderschap, motiverende technieken en organisatorisch gedrag. Daarnaast doe je vaardigheden op in het effectieve gebruik van industriestandaard software. Als student krijg je de kans om direct te interageren met professionals uit de industrie en om deel te nemen aan hands-on leermogelijkheden, zoals case wedstrijden.

 

Dit programma wordt gecrediteerd door de Human Resources Professional Association (HRPA) in de richting van de Certified Human Resources Professional aanwijzing (CHRP).

 

Als een afgestudeerde van dit programma, kunt u:

 

Verwerven van een professionele benaming door de Canadese Payroll Association.

Voltooi Seneca’s Bachelor of Commerce – Human Resources Management programma in minder dan twee jaar.

Vaardigheden

Gedurende dit programma ontwikkelt u de volgende vaardigheden:

 

Werknemer werving, selectie en retentie strategieën

Prestatie management programma

Werving in vakbond en niet-vakbond omgevingen

Vergoeding plannen

Informatietechnologieën voor HR

Gegevensbeheer

Werkervaring

Optionele co-op

Studenten die aan alle academische vereisten voldoen, kunnen de mogelijkheid krijgen om een optionele co-op werkperiode(s) in een formele werkomgeving te voltooien. In de meeste gevallen is (zijn) de werkperiode(s) een voltijdse betaalde positie die tussen twee academische semesters wordt voltooid. In programma’s met beperkte mogelijkheden voor co-op, kunnen aanvullende academische vereisten en een voldoende cijfer voor een communicatiebeoordeling vereist zijn om in aanmerking te komen. In aanmerking komen voor deelname garandeert niet dat een baan wordt aangeboden. Voor degenen die deelnemen aan de facultatieve co-op-stroom zijn extra kosten verschuldigd, ongeacht of zij erin slagen een stageplaats te bemachtigen.

 

Je carrière

Als je afstudeert aan dit programma, zijn dit de soorten carrièremogelijkheden die je kunt verkennen:

Human resources beheerder

Human resources generalist

Specialist personeelszaken

Recruiter

Compensatie analist

Administrateur pensioenen en uitkeringen

Medewerker gezondheid en veiligheid op het werk

HRIS-specialist

Professionele certificering

De cursussen in dit programma kunnen worden gecrediteerd door:

 

De International Personnel Management Association (IPMA) in de richting van de Certified Professional, of

Gecertificeerd Specialist aanduidingen (IPMA – CP of IPMA – CS)

 

Wie zijn wij?

“Seneca is een innovator in de voorhoede van het postsecundair onderwijs in Ontario. Als een van de top 100 werkgevers in de Greater Toronto Area voor opeenvolgende jaren, cultiveert Seneca een voorbeeldige werkomgeving gebaseerd op respect en inclusie. Seneca is een werkgever die het talent van onze teamleden waardeert en ik ben #SenecaProud om deel uit te maken van een creatieve werkomgeving waar de ervaring en expertise van onze teamleden worden gerespecteerd en ontwikkeld.”

 

Wat ons drijft

“Bij Seneca heb ik geprofiteerd van de vele uitzonderlijke mogelijkheden voor professionele en persoonlijke groei die beschikbaar zijn gesteld. Seneca’s cultuur van inspirerende innovatie in alles wat we doen, heeft mij aangemoedigd om geavanceerde technologie te onderzoeken en te integreren in mijn onderwijsmethodologie, wat op zijn beurt de leerervaring van de studenten ten goede is gekomen. Ik voel me verder aangemoedigd door onze focus op het motiveren van studenten om in contact te komen met de industrie en de broodnodige carrièreverhogende industriële referenties te behalen.”

 

Hoe we slagen

“Toen ik mijn carrière bij Seneca begon als wervingsmedewerker voor studenten, gaf ik mezelf vijf jaar. Ik was bang dat ik zelfgenoegzaam zou worden van mijn werk bij welke organisatie dan ook als ik langer dan dat zou blijven. Hier ben ik 15 jaar later, en leid ik Seneca’s Registrar’s Office. Ik ben Seneca voor altijd dankbaar voor alle doorgroeimogelijkheden die me in staat hebben gesteld om verschillende gebieden van de organisatie te ervaren en ik kijk uit naar de volgende 15 jaar.”


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/