Creathaler
Image default
Entertainment

Spreuken om meer liefde in je leven te krijgen

Liefdesspreuk:

Deze spreuk lijkt veel mensen te trekken, zelfs als er maar één persoon is gespecificeerd. De getrokken doelen zijn vaak ongeveer 2 maanden geobsedeerd door de beoefenaar en de passie is intens.

Componenten nodig:
een heldere geest en gefocust doel
1 grote (7 dagen) rode kaars
2 kleine witte votiefkaarsen
patchouli wierook
roos geurende zeep
ongeveer 1 eetlepel zeezout (het beste)
of keukenzout (ok)
gezuiverd, frisse bron, regenwater,
opgevangen dauw of leidingwater

Timing: binnen de 3 dagen voor de volle maan, en niet na de volle maan. Vrijdag is goed, maar niet noodzakelijk. Dit zal op elk moment werken, maar het hebben van de volle maan lijkt het te versterken. Deze rituele spreuk bestaat uit drie delen en moet in één sierlijke beweging worden uitgevoerd:

Begin deel 1: bereid het rituele gebied voor en spelcomponenten. Schrijf op de rode kaars een naam of magische symbolen en runen, of plaats een foto van het doel eronder (letters van de persoon zullen ook werken). Baad of douche met de naar rozen geurende zeep. Verhelder je geest op dit moment, was negativiteit weg zoals bij elk ritueel bad, en concentreer je op je doel. Versterk je magische cirkel. Zorg ervoor dat je het hele ritueel kent, bespreek het in gedachten. Ken uw “regels” of onthoud de regels die hier zijn opgenomen.

Op naar deel 2: ga naar buiten of naar een raam of deur. Maak je hoofd leeg en versterk je persoonlijke beschermende cirkel of aura. Zeg of denk in uw eigen woorden uw doel. Los het zout op in een schone bak (geen plastic of metaal) in ongeveer 2 kopjes (500 ml) water. Gebruik de toewijdings-, reinigings- of zegentechnieken van uw keuze om het water op te laden, of gebruik deze:

Houd de bak met water vast zodat je een weerspiegeling op het oppervlak kunt zien. Probeer de maan naar jou terug te reflecteren. Haal diep adem. Trek de energie van de maan in het water door een stroom wit licht te visualiseren die in het water stroomt. Neem het zout in je projectieve hand (meestal rechter- of schrijfhand) en laat het langzaam in het water vallen, beweeg je hand driemaal met de klok mee over het oppervlak terwijl je langzaam en duidelijk zegt: (je kunt elk woord van krachtgroep 3X herhalen) indien gewenst)

Water puur en schoon
Bescherm mij tegen alles wat onzichtbaar is
De liefde die ik noem, zal ik nooit spenen.

Dompel je vingertoppen, toverstaf of athame in het water en zalf elk chakrapunt, of gebruik je vingers, een bosje kruiden (patchouli is goed) of een ander hulpmiddel om het water over jezelf te sprenkelen.

Steek nu de twee witte votiefkaarsen aan en zeg:

Wassende maan
Hij / zij zal er snel zijn,
ochtend, nacht of middag.

Bereid je voor om de rode kaars aan te steken
zoals je dit zegt:

Brandend verlangen,
vervalt niet,
passie brandt als ik dit vuur aansteek!

Deel 3: Houd je gefocuste doel in gedachten de hele tijd dat je dit ritueel uitvoert, maar verdubbel je inspanningen nu, houd de brandende rode kaars vast (beide handen of projectieve hand) en forceer alles wat je erin hebt. Sta op dit punt GEEN twijfel toe (indien ooit). Wanneer je je energie hebt “besteed” om het in de kaars te projecteren, zet je de kaars neer (bovenop de foto of letters, indien inbegrepen) en bereid je voor om de patchouli-wierook aan te steken terwijl je zegt:

Geur tekenen,
zal niet vermurwen,
bij het oproepen van degene die bedoeld is.

Bevestig nogmaals uw doel. Laat de kaarsen uitbranden (zorg voor een vuurvast oppervlak) en sluit het ritueel op je eigen manier af of door te zeggen:

Zo zal het zijn!

U kunt de volgende optionele afsluiting toevoegen, of een variatie hiervan als u dat wenst:

Laat alle aspecten waar en juist zijn,
de hele nacht blijft de vrije wil bij.
Laat deze spreuk mij niet overvallen
en niemand kwaad doen, dus bedenk het!

De rode kaars zou 3 dagen tot anderhalve week nodig hebben om op te branden, en tegen die tijd zou je wat vooruitzichten moeten hebben! Als dit niet het geval is, neem dan de 4 vragen op de checklist door en probeer het opnieuw. Sommige heksen geven er de voorkeur aan om deze hele spreuk elke nacht te herhalen gedurende de drie nachten voorafgaand aan de volle maan. Ze laten de rode kaars branden, maar focussen het doel en de rest van het werk elke nacht opnieuw.

Hou van parfum om hem / haar voor je te laten vallen

Ingrediënten nodig:
Parfum / Keulen of feromoon, parfum of olie
Gemalen rozemarijn
Gemalen bijvoet

Blijf onopgemerkt waar je liefde leeft of zal zijn en blaas poeders, veeg niet van je handen – voeg parfum / eau de cologne toe en wrijf je handen om warmte te genereren en voeg meer poeders toe, blaas dan en zeg:

“Zwervende wind draag mijn betovering, zorg dat ________ goed van me houdt, Kruiden en geur zorgen ervoor dat ______ geest mij ziet, laat zijn / haar liefde naar mij keren”.

Draag dit parfum wanneer je in de buurt bent.

 

Lees ook hoe je sterrenbeeld in de liefde is: sterrenbeeld weegschaal, sterrenbeeld maagd en sterrenbeeld leeuw.

https://www.horoscoop-luna.nl