Creathaler
Image default
Horeca

Smoothies bestellen bij Smoothies op je werk

Eenvoudig verse smoothies bestellen? Bij Smoothiesopjewerk.nl kan het! En om het nog mooier te maken. Omdat iedereen wegens corona thuis werkt hebben ze nu hun smoothieboxen ook beschikbaar gemaakt voor mensen thuis. In hun kleinste box zitten 30 smoothies, perfect om de hele maand elke dag een smoothie te kunnen drinken dus. Je bewaard de smoothies eenvoudig in de vriezer en drinkt ze wanneer het jouw uitkomt. 
Bij Smoothies op je werk vinden wij duurzaamheid heel belangrijk. Wij gebruiken daarom gerecycled petflesjes. Dit is goed voor het milieu. Ook zorgen wij dat we de voedselverspilling tot nul reduceren. Zelfs de schil van het fruit wordt niet weggegooid. Ook maken wij gebruik van lokale en seizoen producent. Op deze manier steunen wij de lokale winkels met groente en fruit.
Smoothies op je werk hebben best veel voordelen. Wij zetten er een aantal voor jou op een rijtje:

1. Je krijgt gemakkelijk en snel je dagelijks aanbevolen hoeveelheid groente en fruit binnen. 

2. Smoothies zijn voedingsrijk en bevatten veel gezonde vetten die je lichaam nodig heeft.

3. Smoothies helpen het vochtbalans in je lichaam goed te houden. 

4. Als je een groene smoothie kiest helpt deze bij gewichtverlies. 

5. Smoothies geven je immuunsysteem een boost.

6. Er zitten veel vitamine, vezels en mineralen in smoothies. 

Er zijn natuurlijk veel meer voordelen als je smoothies besteld voor op je werk. Deze voordelen kun je ook vinden op onze website net als nog veel meer andere informatie over het bestellen van smoothies op je werk. Je kunt er bijvoorbeeld alles vinden over de prijzen, hoe het bestellen van de smoothies werk, welke smaken je allemaal kunt kiezen en natuurlijk de voordelen van smoothies. Want wie wil nou niet lekker snacken maar toch ook gezond? Heb je nog vragen neem dan contact met ons op via de contact gegevens op onze website.