Creathaler
Image default
Horeca

De mobiele smoothiebar van Shakes on Wheels

Op zoek naar wat origineels om jouw event net dat beetje extra te geven? Boek dan een mobiele smoothiebar bij de beste smoothie cateraar van Nederland.

Shakes on Wheels richt zich sinds april 2014 op smoothie catering door heel Nederland. In de loop der jaren zijn ze de grootste aanbieder van verse smoothies in Nederland geworden.

Het bijzondere aan het concept is dat ze zo mobiel zijn als maar kan en dus naar iedere locatie toe kunnen komen. Daarvoor hebben ze verschillende barren, allemaal op wielen. Zo rollen ze elke werkplek in om daar verse smoothies te maken.

Op het afgesproken tijdstip zie je onze bus voor rijden met de smoothiebar en bartender. De bartender bouwt alles ruim op tijd op de door jou aangewezen plek. Volledige ontzorging, je hoeft alleen even te vertellen waar de elektra aansluitpunten zijn, en vervolgens is het genieten!

Na deze fase kunnen je collega’s aanschuiven. Er zijn uiteraard verschillende smaken smoothies. Eén zoete, één romige en één wat frissere. Voor echt gezond ga je voor de groenste smoothies met veel groente en wat minder fruit.

Alles wordt vers en ‘live’ bereid voor joullie en de bartenders maken er altijd een vrolijk en fris geheel van.

Als iedereen een of twee lekkere smoothies op heeft is het tijd om af te ronden. Het afbouwen en opruimen neemt ongeveer 20 minuten in beslag en het wordt altijd spik en span opgeleverd.

Op de website van Shakes on Wheels kun je de bedragen vinden met betrekking tot het huren van een mobiele smoothie bar. De investering hangt af van het aantal smoothies, de tijdsduur van de klus en de afstand tot de vershal in Utrecht. Door hun jarenlange kennis en kunde in combinatie met de focus op smoothies en juices zijn zij de beste en voordeligste aanbieder van smoothies in Nederland en omstreken. Ze zijn zelfs in België actief.

Dus ga je ervoor om een smoothiebar huren? Grijp je kans!