Creathaler
Image default
Huishoudelijk

3 Handige voordelen van een taupe muur

Het kiezen van een bepaalde kleur voor op je muur kan erg moeilijk zijn, er zijn namelijk ontzettend veel kleuren. kies je voor een taupe muur? Hoe kies je nu de juiste en mooiste kleur? Welke tinten zijn er eigenlijk allemaal van de kleur die je kiest en wil je juist veel contrast in combinatie met je interieur of wil je het allemaal vrij licht houden? Vaak heb je wel al een bepaald soort smaak en daarom weet je al een beetje waar je naar moet kijken. Taupe is een van de mooiste en makkelijkst te combineren kleuren die er zijn en daarom wordt de kleur ook vaak gekozen. De kleur taupe komt voor in grijs en bruintinten en kan zelfs een beetje paars tonen. Het is een makkelijke kleur om te combineren met veel andere taupe tinten maar ook met felle kleuren zoals groen, blauw, rood of geel. Er zitten dus veel voordelen aan de kleur taupe, hieronder schrijf ik er 3 onder elkaar. 

voordeel 1

De kleur taupe komt in veel verschillende tinten en tonen voor, zoals grijs, paars, bruin of beige achtig. Je hebt dus enorm veel keuze en dat maakt het ook weer makkelijk om te combineren met andere kleuren of ander interieur. Je kan je accessoires in huis vaak wisselen als je bijvoorbeeld voor een rustige en zachte kleur taupe kiest zoals charleston gray. 

voordeel 2

De kleur is goed te combineren en daarom makkelijker om te switchen van interieur. Ben je de donkere tinten helemaal zat? Verander dit dan en kijk eens of je wat lichtere tinten taupe kan combineren.

voordeel 3

De kleur kan uit verschillende tinten bestaan, denk dan bijvoorbeeld aan een wat donkere taupe kleur of bijvoorbeeld uit een licht grijze taupe kleur. Je kan veel contrast toevoegen en toch in dezelfde toon blijven, dat maakt het super leuk om te combineren met taupe kleuren.