Creathaler
Image default
Aanbiedingen

Professionele vaatwasmachine

Professionele vaatwasmachine

Ben je op zoek naar een professionele vaatwasmachine voor uw horeca keuken? Hoe weet je welke machine bij je zaak past? De afwas is een belangrijk onderdeel van het bedrijfsproces binnen de horeca. Wanneer deze het laat afweten, dan stokt er een belangrijke schakel in het proces. 

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een professionele vaatwasser?

Om uit te zoeken welk type vaatwasser het beste bij je bedrijf past, is het handig om een inventarisatie te maken van alle vaat die moet worden afgewassen:

 

  • Welke materialen gebruik ik? 

  • Hoeveel korven heb ik nodig?

  • Heb ik alleen servies en glaswerk? Of moeten er ook pannen en gastronorm-bakken worden afgewassen?

  • In hoeveel tijd moet deze vaat worden afgewassen?

 

Het is ook belangrijk om te kijken wat de mogelijkheden zijn van de ruimte waarin wordt afgewassen. Bepaal de looprichting, het scheiden van vuil en schoon en de beschikbare installatievoorzieningen. Ook is het belangrijk om na te denken over de hoogte van de apparatuur. Moet er worden getild en hoeveel stappen moeten er worden gezet tijdens het afwassen? Is er constant iemand beschikbaar voor de afwas? Door deze vragen te stellen, maak je al een begin voor de aanschaf van de juiste professionele vaatwasmachine. 

FTG wil klanten verrassen in alles wat zij doen. Door een nauwe samenwerking met belangrijke leveranciers hebben wij een passend aanbod voor ieder type horeca. Ben je op zoek naar meer informatie over de verschillende artikelen neem dan eens een kijkje op de website van Facility Trade Group is meer informatie te vinden over ons assortiment.

https://facilitytradegroup.nl/