Creathaler
Image default
Aanbiedingen

Mijn Lang Verloren Liefde – Dating Advies

Vandaag belt een beller om ons emotioneel IQ te testen, blijkbaar is hij uit een ander land naar hier verhuisd en heeft hij zijn jeugdliefde achtergelaten in het vreemde land vanwaar hij kwam. Nu uit elkaar en enkele jaren later zitten beiden op de middelbare school, de een hier in de VS en de ander in het buitenland. Hij heeft haar gemaild en haar gevraagd te antwoorden, maar zij doet dat niet en blokkeert dan zijn inkomend emailadres. Hij houdt nog steeds van haar, maar wat kan hij doen? Wel, hij kan gaan bungeejumpen nederland, maar er zijn meerdere iedeen. Hier zijn enkele ideeën:

 1. Moduleren van de frequentie van de contacten.
 2. Word een mysterie van intrige
 3. Doe iets spectaculairs en misschien denkt ze dat je voorbestemd bent voor grootsheid
 4. Vraag naar haar, mensen praten graag over zichzelf
 5. Zoek een vervanger, dit maakt je moeilijk te krijgen
 6. Geef het meer tijd
 7. Beschouw haar als geografisch ongewenst en ga verder.
 8. Stuur haar een geschenk van vriendschap
 9. Nodig haar uit om lid te worden van een sociaal netwerk met jou
 10. Schrijf over al je nieuwe ervaringen stuur haar de link
 11. Schrijf een creatief gedicht
 12. Koop haar een Airline Gift Card of ticket dat binnen zes maanden gebruikt kan worden naar waar je bent (1 week vakantie).

Lijkt een van deze je levensvatbaar, sommige zouden dat wel moeten zijn, omdat ze in de concepten spelen die bekend zijn op het gebied van de Wet van Aantrekking en andere zijn louter gezond verstand. Op deze leeftijd bevinden jonge volwassenen zich in een kritieke periode en eerste liefdes zijn zo moeilijk te overwinnen. Dit is een emotionele crisis voor de jongeman en iets dat moet worden aangepakt als hij zich wil aanpassen aan zijn nieuwe woonplaats in de Verenigde Staten.

https://ticketforsale.nl/